Lov vare ja!!!!!

2010-10-31 - 21:27:01
Åh gud vad skönt att inte behöva gå upp tidigt imorgon för att ta sig till skolan! Helt underbart faktiskt, för detta är verkligen vad jag behöver, ett lov med vännerna och bara slappa, ska njuta varje minut! Hoppas på att hinna med lite av varje, och sova ut ordentligt! Puss på de!

Nu ska jag fortsätta titta på en film och sen dra mig mot sängen man blir trött av att göra ingenting.

puss!

Härlig söndag!

2010-10-31 - 19:01:45
Blev inge fotboll för mig endå, stannade hem och gjorde ingenting istället, vilket var himla skönt! Kommer faktiskt inte ihåg när jag senast bara var hemma en hel dag och inte gjorde något vettigt över huvudtaget, som idag. Bara legat i soffan och glott på Tv med datorn i knät. Helt Underbart Ibland!

Nu sitter jag fortfarande i soffan helt ensam och lyssnar på musik, mamma har åkt iväg på någon teater och pappa skulle ut och springa. Så de är jag och katten som tagit fram stora godis påsen och har mys! Hoppas på att pappa har några mat planer när han kommer hem för jag är hungrig, som vanligt.


Bild från i sommras upp i Abisko...

Blubb!

2010-10-31 - 12:33:24
Springturen var grymt skön! Härligt att röra lite på fläsket.

Nu sitter jag här nyduschad och nöjd. Väntar på mat, farmor kom precis och Malin och Mattias är på ingång också så de blir fullt kring matbordet, trevligt.

Får se vad dagen leder, är sugen på att åka till Gävle på fotboll men får fundera lite till på den asså;)

Nämen mömms nu ropar mamma att de är mat, och de är Laaaaaax! :D


Nöjd och tlött tjej ;)

Godmorgon!

2010-10-31 - 11:09:57
Med lite frukost i magen tar jag mig ut på en springtur!

Ciao!

Lördag 30/10

2010-10-31 - 01:25:21
Haft en toppen tjejdag! 

Hunnit med mycket! Blev dock inte mycket shopping för min del vilket var lite tråkigt, fast bra för min plånbok...

Skyttorp-Tuns-Skyttorp igen-Hem till Tant- Till stallet (!!!)- Hem till Tant igen- Hem

Skrattat mycket som vanligt och vi har tokat oss precis lika mycket som vanligt också.




Lite flum bilder på väg att hämta mat!


Syster! Som var så snäll och hade "körlektion med mig" säger bara akta er i skogen när vi ska ut!



Systrarna Eskilsson i ett försök till att se efterblivna ut in för en tur till stallet. Haha ja vi ser ju ut som vi brukar alltså ganska efterblivna.

Tottohästen.

Avslutade med en kopp te innan mamma och jag blev hem skjutsade.


Finns alltid för dig!<3


Puss och kram skumbanan!

Trevlig kväll!

2010-10-30 - 01:05:55
Blev en trevlig eftermiddag/kväll i uppsala med familjen! Var lite flum hela bunten tror jag. Blev lite grejer inhandlat, skidor,pjäxor och så vidare. Så nu är jag redo för Tjejvasan;) Vi drog en burgare på max innan vi for hem. Jag hade planerat att vara hemma till mellan sju och åtta men som vanligt så är vi sega och kom hem vid halv nio. Drog sen iväg till söta Lovisa, där även filuren Viktor befann sig. Vi pratade och hade de trevligt!


Lollogumman!<3

kom nyss hem och nu ska jag sova lite grann tror jag visst, upp tidigt imorgon för en shoppingdag! Åker vid åtta hem ifrån, ska bli kul med en hel dag med alla mina "syskon";)

Fredag!

2010-10-29 - 15:04:50
Sitter nu är och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka till uppsala och fixa skidor till mig, ska ju ta mig runt tjejvasan nästa år... Kom hem från skolan vid kvart över två och åkte då till affären med far min och köpte lite godis... 1,5 Kg ;) Sen har vi hunnit med att möblera om köket också, pappa och jag hinner mycket vi!

I kväll funderar jag på att våldgästa Lovisa och Viktor lite! (Y)

jag hjärta dig!

2010-10-29 - 15:00:17
Promenaden med bästa klara var supermys! Är de nåra som kan prata så är de Du och jag gumman!.<3 Tack för du tog dig tid SÖTNOS.;) Och för att du finns! Älskar dig <3

 
Allt kan hända under våra promenader!;) Och de är bäst! <3

Promenix!

2010-10-28 - 18:02:06
Har precis ätit och nu ska jag dra en promenad med bästaste underbarast Klarisen!:D Bäst de!<3


Otroligt gammal bild, men en typiskt julia och klara bild iaf;)

Pudding!

2010-10-28 - 16:05:02
Puh äntligen en dag utan tokmycket plugg!:)

Ja de har väl rullat på som vanligt sen sist. Hade de super mys med mammsen på stan i fredags, avslutades med ben&jerrys i soffan. Danstävlingen gick mycket bra :) Tog brons i disco singel så jag är mycket nöjd!:D Efter tävlingen var jag så trött så jag somnade till på soffan en stund innan kära syster kom och drog med mig till farmor för att säga hej, innan vi drog en pizza, syrran stannade över natten på soffan och väkten mig för lite mysig frukost :) innan vi åkte till mormor. Kussarna kom förbi en sväng och åt och pratade.Efter de har väl skolveckan vart helt okej förutom allt plugg!! Två prov idag. Men har insett att jag tycker ganska mycket om min klass... eller jag vissa delar av den i alla fall;) Har hunnit med att träna lite också, dans,step up och box. Boxen i tisdags var grym med underbara klara!:D Appropå klara, funderar på att ringa och störe henne och fråga om hon ska med ut på promenad! Fast jag måste ju plugga matte:( och hon spanska, buhu stackars oss!

kommer lite bilder från helgen osv! <3


Mömmsig mat med mor!


Julia och Karla tog brons i hiphop


Julia och jag med våra medaljer :)

Söndagdmys! (nya spegelglasdörr)

Karate kid..SSS!<3

Och så en mupp;)

mycket nu...

2010-10-27 - 22:36:07
JAG HAR HELT SJUKT MYCKET JUST NU OCH HINNER INTE MED DE HÄR MED BLOGG JUST NU. ÅTERKOMMER MED VAD SOM HÄNT SENASTE TIDEN TILL HELGEN! <3

Mot staden...

2010-10-22 - 14:42:44
Gud vad skönt med helg! :D
Kom precis hem från skolan, ´men ska snart iväg igen, ner till stationen och ta tåget till Gävle och möta upp mamma på stan för att titta på skor till vintern och kläder till danstävling. Kommer väl hem någon gång ikväll...




Mömms höres hej!

Familjen<3

2010-10-21 - 21:37:10
Ibland är famlijen så himla irriterande och jobbig så man vet inte vart man ska ta vägen!... Men oftast är de bara helt underbara som idag:)

När pappa kom hem idag gjorde han i ordning den mat jag ville ha och cyklade sen ner till affären för att köpa tee till mig,sen så fixade han en garderob med träningskläder til mig, han är guld värd!
Sen fick jag ett mess av Mattias och han hade vart och hämtat en hjälm till mig i Söderfors! Tusen tack till han. Och efter de fick jag ett mess av min syster som frågade hur de var med lillasysters träningsvärk:)<3Nu på kvällningen har jag vart ut på en promenad med min kära mor!:) Pratade av mig lite och fick frisk luft, hur skönt som helst! Nu sitter jag med mamma och pappa och tittar på lyxfällan, en tjej som lever på ett kreditkort utan inkomst, smart där smart där!

Torsdagen den 211010

2010-10-21 - 15:42:50
Usch vad jag är skoltrött! Själva de är med att vara i skolan är ganska okej tycker jag och sitta på lektionerna och lyssna kan också vara ganska intresant, men de är allt ´detta plugg hemma som gör en så himla slut! Att komma hem ska ju kännas bra, att man kan andas ut och villa, men den känslan får man aldrig ha, så fort man sätter foten innan för dörren så är de bara att sätta sig med sina skolböcker och försöka lära sig något när man är helt slut i huvudet efter en dag i skolan, som är ganska krävande med den höga ljudnivån och mycket folk överallt. Så just nu känner jag mig inte inspererad till att kämpa för skolan...På alla lärare låter de som att hela vårat liv hänger på betygen från nian, och då känner man sig bara pressad och får ångest.

Och mitt upp i allt detta så ska man kunna tänka på vad man vill göra med sin framtid... gymnasievalet. Idag har vi haft information med våran syv. Hon babblade på om den nya gymnasieskolan och allt vad hon pratar om, men ingenting känns rätt för mig. Många tipsar om natur programet, men är det de jag verkligen vill? Usch jag har så mycket nu som snurrar i mitt huvud så huvudvärken är konstant. Jag blev inte ett dugg klokare av katalogerna som så passande kom med posten idag. De skolor som kändes intresanta fanns inte på nära håll, och frågan är ju då är man redo att flytta för att gå de man känner för eller kommer man aldrig klara sig själv utan sina allra närmaste som finns här hemma?

En sak som känns bra är i alla fall att jag inte känner att de är ett måste att gå med någon kompis eller med någon jag känner. Jag har aldrig gått i samma klass som några av mina absolut bästa vänner, inte ens samma skola, så jag är inte rädd för att tappa kontakten med gammla klasskompisar, faktum är att jag skulle tyck de var skönt att börja om på nytt med helt nya personer i en helt ny klass och få lära känna många ny personer, vilket man kanske inte skulle göra på samma sätt om gick med några vänner. Vi hade ett samtal med en lärare för någon dag sen där vi alla tjejer samlades och fick berätta om hur vi tänkte och kände inför gymnasiet, och alla tjejer sa nästan att de absolut inte vill börja själv i en klass! Medans jag och de två tjejerna jag hänger med i klassen sa att de inte var ett måste för någon av oss. För vi tänkte så att då skulle man bli mer begränsad än vad man redan är med sitt gymnasie val, för alla kan inte ha samma framtidssyn och ska man då ändra på sina drömmar för att kompisarna har någon annan...Där har jag i alla fall ett försprång i mitt val, att jag är mindre begränsad.

Vi får helt enkelt se vart mina tankar tar mig och vad jag sen gör för val... Nu ska jag ta och plugga lite HK eftersom ett prov väntar imorgon, men nu ska jag tänka att de snart är lov och kämpa för de!:) och inte tänka på att jag har tre prov nästa vecka och att jag måste sitta och skriva Geografi PM hela lovet ;)


Ångest...
Ångest... (sämst bild)

Välkommen åter...

2010-10-20 - 22:07:57

Nu är jag klar med min kärleksfulla spanska och hoppas på att de räker till G!
Har suttit framför tvn ett tag nu med en kopp te och tittat lite på berg flyttar in och välkommen åter ganska skönt att kunna slappna av i några minuter i alla fall...

Fick ett mess från underbara Lovisa för en stund sen! :D Och hon är åter igen på svensk mark! Känns skönt att ha henne på nära håll igen;)

Nu ska jag krypa till kojs!

Designen under ombyggnad!

2010-10-20 - 19:16:16
Så fixat lite på designen, inte riktig nöjd men får fortsätta en annan dag;)

Nu ska jag skriva klart min spanska... Är de något jag verkligen tycker är dö trist så är de just spanska! Blä på de, och att vi nu ska skriva en uppsats om kärlek gör inte saken bättre. Men jag kämpar på och hoppas på att de går vägen, ordlista.se - översätt direkt är min hjälpande hand och då går de snabbt och lätt!;)

Nej nu ska jag lägga till min kärleksfulla sida och få ner lite kärlek på ett stycke papper ;)

Tjao! /Julia

Hon som gör som alla andra...

2010-10-20 - 18:38:55

...och skaffar sig en blogg.

Alltid varit emot de här med blogg och tyckt att de varit lite töntigt, men man trillade ju tydligen dit endå. SÅ nu är man alltså en liten del av den stora bloggvärlden, fast endast en liten liten liten pytte del och de känns bra, för denna blogg ska inte bli stor! Den kommer finnas till för att jag ska kunna samla mina tankar på ett ställe och kunna skriva av mig då och då, och känner jag att de här inte är min grej, ja du kommer bloggen försvinna fortare än du annar de;)

 

Pussens & kramens ---> Julia

Välkommen till min nya blogg!

2010-10-20 - 18:27:30

RSS 2.0