Knast

2011-05-26 - 22:15:04
En av saknerna som är knas, jag saknar mina vänner för mycket!!!!!

något är knas

2011-05-26 - 22:03:22
jag lovade ju att börja leva mitt liv idag igen, gick bra ett tag, följde med världens bästa Ila hem, hårfärgning och massa trevligt prat. Bästa syster kom pch hämtad mig sen!
När jag kom hem gick jag in i väggen igen.
Helt borta, kan inte ens få ner ett enda ord på papperet som ligger framför mig. De jag ska skriva är dessutom bara att skriva av från kladdpapper.  Men det går inte! Står liksom still i huvudet.
Kommit till ett stadie då jag är för trött för att vara vaken, men när jag lägger mig ner för att sova så går det inte. Går inte att slappna av, ligger på helspänn För mycket att tänka på, det går bara runt runt runt. JAG VILL SOVA! Så låt mig göra de då!
Vill bara ha ett välförtjänt sommarlov nu! Även fast nästan allt är klart med skolan nu så kan jag av någon anledning inte slappna av. Något känns liksom fel, och jag mår dåligt över det, men jag vet inte vad! Hel knäppt! Jag är knas, och knasen ska nu gå och försöka allt vad hon kan för att få lite sömn!
Pöss!

Slut som människa!

2011-05-26 - 01:59:23
Gah äntligen klar med skiten!! Helt slut efter att ha suttit och skrivit alldeles för många timmar i sträck. Blev som jag misstänkte, att jag skulle få sitta halva natten och skriva. Men nu äntligen får jag sova!!!!, vette tusan hur jag ska komma upp imorgonbitti... Det återstår att se!

Jag går på koffein

2011-05-25 - 19:26:03
Sitter och kämpar på med mitt skrivande, kan ta hela natten känns det som. Men just nu är jag hög på koffeinet i min kära Vitamin Well Focus och är smått hyper. Vilket är toppen! Sen har jag en hemlighet jag tänkte avslöja för er mina vänner... är ni berrädda... nu kommer de..JAG VILL HA SOMMARLOV, eller i alla fall en liten skön helg! Japp så äre. Nu ska jag fortsätta så jag får sooooova någongång, vait dåligt av de den senaste tiden.. sitta upp och skriva till tolv varje kväll är jag inte skapt för har jag insett.

Dryyygt vettu

2011-05-23 - 19:06:15
10 bra 10 dålig- Just nu
.
.
DÅLIGT
 • Jag måste skriva en jäla massa om Chile innan jag får sova...
 • Det finns några personer jag insåg idag att jag inte ens kan se på utan att koka över.
 • Jag åt för mycket pasta till middag -----> Magont!
 • Min seprationsångest från klassen har redan börjat, två veckor innan vi ska skilljas (!)
 • Mina spotify timmar är slut...
 • ...Mina tårar hjälpte inte till att få nya.
 • Jag blev mobbad idag i skolan
 • Min lärare vet alldels för mycket om mig, och jag känner att han utnyttjar det, UTPRESSNING!
 • Jag blir röd som en tomat såå häär lätt
 • Jag sitter vid två datorer, det är jobbigt
BRA
 • Jag lämnade in mitt PM om Raoul idag. Vi skilldes som vänner jag och han...
 • Mammsen lagade gottig mat till middag
 • Mitt fusk funkade
 • Snaart sommarlov
 • Jag har bara tre inlämnings uppgifter kvar tror jag..
 • Min mamma kom med ett trevligt förslag nyss
 • Körkursen är imorgon ----> Julia får helt lagligt ut och köra.
 • Min telefunk överlevde de extrema kraschen den var med om idag
 • Min vänner är bra
 • Ett event på fb gjorde mig på bättre humör
Liite om hur läget är för tillfället, Känns just nu ganska så tungt faktiskt.  Men efter torsdag hade jag tänkt börja leva mitt liv igen! Tills dess är jag levande begravd under en jäla massa papper, böcker, kaos, människor som irriterar mig, orättvisor i världen och så vidare. Men från och med Torsdag ska jag lämna allt detta bakom mig, upp fattat. Om jag inte gör det, skäll på mig, tills jag gråter och lovar att jag ska göra det!

Hej alla b-rudar!

2011-05-20 - 20:24:46
Här sitter jag och ugglar. Skriver med mina älskade tjejor! Fillar dom otroligt, som man skulle sagt i våran lilla familj :) Har smällt i mig massa god mat, och väntar nu på efterrätt.. Sedan äre dags för lite kort spela hos en fiiilur med några fiiilurer. Jag gillar det starkt!

Julia checkar in i sängen

2011-05-19 - 22:49:27
Har ägnat en stund nu åt att rota fram massa kläder. Till mig? Nepp, spexfoto imorgon och pöjkarna ser sin stora chans att klä sig efter hur dom egentligen är och egentligen vill vara, utan att det verkar för udda, kvinnligt alltså!
Kommer säkert några trevliga foton i morgon för dom som vill ta lite del av kaoset, som jag känner kommer uppstå, som alltid med den tardklassen man går i..  Så återkommer alltså imorgon om hur allt har gått.
.
Nu har jag precis checkat in i sängen, och vet ni, att Raoul får följa med! Fick lite seprationsångest när jag skulle lämna honom för lite sömn så ja det fick bli så att han gör mig sällskap och fortsätter berätta om sitt spännade liv tills mina ögon faller ihop...
Känner att istället för att lägga upp en bild just här där denna lilla text skrivs så kan ni gå in hos Felicia som har lagt upp en så otroligt charmig bild på Klara och mig! Var tvungen att vända upp och ner på datorn för att fatta att det var jag på bilden, vi är söta...
Godnatt!

Dagen och gårkvällen

2011-05-19 - 20:31:51
Idag har jag umgåtts med Raoul Wallenberg hela eftermiddagen och kvällen. Man kan verkligen säga att jag lär känna honom på djupet, vi kommer bli bästisar innan detta är färdigt... Men jag gillar Raoul han räddar folk och har sig! *hjälte*
.
.
Gårdagen
Nöjd tjej med en välfötjänt medalj, efter 5km, som dessutom...
...fick en väldigt mysig picknick efteråt!
Väldigt trevlig kväll!

Effektiv onsdag

2011-05-18 - 22:49:36
Effektiv är precis vad jag vart idag!
ganska så nöjd tjej,efter skolbesök och vårruset. Återkommer imorgon.
Förlåt skulle inte ha sagt något, allt blev bara fel, och nu mår jag dåligt över att jag ens tog upp det, du har det redan  det jobbigt och alldeles för många tankar som snurrar, så kommer jag och ger dig ännu fler... Dummt av mig! Förlåt!Herre min gud, vilket soligt väder!

2011-05-17 - 16:37:29
hihi nu var jag rolig!
Nej hörni vilket jäkla regnväder det slog till med. Känner dock att det är helt okej, känns som sommrigt på någe vis, svensk sommar!
.
.
.
Förövrigt så har en skaplig stress smygit sig in i mig... Två stora arbeten som ska in på måndag respektive torsdag nästa vecka, och hur ligger lilla Julia till med dessa arbeten då, bra? Neej inte ett dugg hon ligger extremt efter. Meen det löser sig de med. Just nu sitter jag och pluggar in alla Sydamerikas länder, sjöar berg öar med en kopp te som sällis.
Min kärlek, min jättebebiskopp!

Härligheter

2011-05-16 - 19:14:04
Ja gårkvällen spenderades i Uppsala, och som sagt väldigt lyckat! Massa härlig dans, och Måste säga att det var den bästa DJ:en jag dansat till. Dj Koppen var namnet:)Även massa roligheter, tanter med toapapper osv. Idag känner jag en sliten känsla i kroppen, men det är som det ska vara alltså. Och jag chokade mig själv när jag laddade upp i stort sätta alla bilder på telefunken från kvällen jag hade, nästan iaf, blev dock bara kort knäppta på hem färden.
Ur funktion
Fresch
Lidande Felicia
Jaa, läggdags.
Av okänd anlednig kort på en viss Klaras fingrar..
Just nu sitter jag och funderar hur mitt hår kan lukta så gott efter allt igår! Det luktar så mycket så jag känner det liksom kommer doftpusstar hela tiden. Dessutom luktar det inte som mitt schampoo, ett dillema må ja säga! Sånnt som lilla jag sitter och tänker på, allt för att slippa tänka på allt plugg jag borde göra!

Dumma unge

2011-05-16 - 02:29:17
Fossingarna värker och det verkar flyttat in en hel surrande getingfamilj i mina öron, men det var det verkligen värt. För Kvällen har vart suuper! Härlig musik, härlig dans, härliga människor, härliga skratt. Ja som ni förstår en härlig kväll rakt igenom. och vet ni? Jag tycker om mina brudar tyyp såååå hääääääär mycket! återkommer med kanske lite bilder och såå viidare imorgon..
Pöööössss

Söndag...

2011-05-15 - 14:24:09
Vart iväg med mammsen på kosläpp, massa gulliga kossor som hoppade runt och stångades! Ganska så mysigt i regnväderet.
Nu har jag vart så snäll och bakat en jordgubbspaj och mamma har lagat mat, så nu ska vi packa oss i bilen för att åka till syster pch äta med de tappra golvläggarna och mannen på krykor.

01:09

2011-05-15 - 01:09:40
Häje
Ingen som missat at Sverige kom på en tredjeplats tror jag.. aja bättre än sist om ni frågar mig, och jag bryr mig inte speciellt mycket om det där. Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, som förhoppningsvis blir väldigt händelserik och allmänt bra! hoppande kossor, partey, najsiga people är ledtrådar...
Häjdåe

Vad de blåser i träa idah

2011-05-14 - 20:16:34
Duktig tjej sitter och skriver geografifrågor, på en lördagkväll? Japp det går alldeles utmärkt! Sitter och lyssnar på P4 ( jag vet, pensionär varning) Dj Clabbe! Sköning som spelar nujs musik helt enkelt! Det fanns planer at träffa brudsen, hoppas på att jag ser till någon av dem innan dagens slut!
Tänkte ta en seriös bild, resultatet blev hundra oseriösa och en någolunda seriös bild, jag är ingen "Seriös-på-kort" människa helt enkelt.
Hej jag är allmänt tard
Hej jag heter Schven
Nämen hej Schven, läget?
hej...
Hej snygging, vad händer här då?
hej Valpblicken, funkar fint!
Herrrå

Lördag

2011-05-14 - 11:50:53
Det är Lördag. Ätit frulle med en hel flum mor som sällskap, så startat dagen med härliga skratt. Jag är nu redo för hörtigheter. Vad dagen bjuder i övrigt återstår att se.

VARNING! Tråkigt inlägg, bör ej läsas!

2011-05-14 - 00:07:08
Julia Eskilsson
Spåkulan ljuger aldrig!
Julia fick ett svar av Spåkulan:
Roliga fester är på gång. Du bör se över din garderob. Snart behöver du något nytt att sätta på dig som får dig att hamna i blickfånget.
för ungefär en minut sedan via Spåkulan ·  · Gilla ·  · Prova nu
Visa 8 inlägg till från Spåkulan
En lång dag idag må ja säga!
Nämligen vart i stora huvudstaden och turistat med med min kära tard klass!
Började med ett besök på riksdagen, blev visade runt lite här och var. Fick bla lyssna ett tag medan Anders Borg pratade på om ja, politiska viktiga grejer skulle jag tro. Hade lite svårt att koncentrera mig eftersom det stod vakter överallt, kände mig iakttagen, som en apa på zoo liksom. Blev nästan lite rädd av all säkerhet, vakter överallt och säkerhetskonroller.Jaja klarade mig igenom det utan att helt förvandlats till en apa.
Efter Riksdagen och lite lunch på stan, var det dags för medeltida museet. Ännu mer lyssna och stå, fast denna gång utan vakter så ingen apkänsla. Gick fiint! Trevlig bussresa dit och hem, sammanfattar turistandet som helt lagom najs!
Nu på kvällningen har jag vart i väg på fotboll i regnet, riktigt mysigt! Tog skydd under en trevlig björk och med trevligt sällskap vart de toppen! Tyvärr förlust... Men Sverige vann ju i hockeyn så det jämnar ut sig! Nu har jag intagit sängläge och ska dra några avsnitt Glee är planen, fast tröttheten har slagit mig så där taskigt hårt igen och jag kan nästan inte slå tillbaka, så får väälaaa se hur det blir med denna sak.
Och nu slog det även mig hur tråkigt onödigt och värdelöst detta inlägg blev. Ajaj det slåss mycket nu..
Storstaden tar hårt på en lantis som jag!

Don´t look back in anger

2011-05-12 - 21:32:44
Chill dag ut och dag in nu förtiden i skolan känner jag. Men de är helt okej enligt mig faktiskt!
Ja idag har jag dragit en snabbis på den fantastiska Tierpsmarknaden. Hmm ja lika dålig som varje år, om inte sämre! Så ja vi fixa lite picknick med chips och cola och massa snack istället med brudsen väldigt lagom och brait ska ni veta!
Just nu sitter jag och skriver det sista på mitt utkast som ska in i morgon. Mammsens blomiga morgonrock sitter på, nämligen kommit på att det är för jäla trevligt plagg! Ska nog bosätta mig i den ett bra tag framöver! Japp så får det bli. Nu väntar lite kvällsvickning för magen och titta på kvalet till eurovision med maama o paapa. Ciao!

En hälsning....

2011-05-11 - 16:27:18
Heeej Adde min trogna läsare! Ser du hur ivrigt jag vinkar till dig! :)

Tredje världskriget

2011-05-10 - 22:52:30
När jag kom hem från la stada på kvällningen drog pappsen med mig ut i spåret, och det som ledde mig hela vägen runt var tankarna på den goa kladdkaksbiten som jag spanat in i kylskåpet innan men som jag sparat tills efter jag vart duktig och rört på fläsket...
väl hemma igen kommer glad jag skuttandes till kylskåpet,nyduschad nöjd med dagen och livet i allmänhet efter att vart hurtig, börjar leta efter burken med kakan i, ser den inte, letar lite till, börjar känna smått panik, finns ingen kaka, den är borta! VART ÄR MIN KAKA?!
Skriker ut "Vem är den skyldige!", inget svar, rusar ut till min mor på altanen, och startar förhör, hon spelar dum, men jag är hård med mina frågor, springer in i köket för att finna bevis matrial från brottsplatsen och hittar burken som kakan legat i, TOM och  DISKAD! Rusar ut igen och nu kan hon inte ljuga längre, hon börjar tokskratta och säger till sitt  försvar att hon trodde jag glömt att den fanns och att jag inte skulle märka om hon upp MIN kaka.. skulle jag glömma en sånn sak? N-E-J skulle inte vara likt mig...
Och så var kriget igång!
Så ja det tredje världskriget bröt ut här kan man säga... HA-HA Världsligt problem kan man tycka men just för stunden var det blodigt allvar,  men mig och kakor lekar man inte med! Så äre bara!

Strålande

2011-05-10 - 22:40:02
Åh yttligare en helt underbar dag med soooool! Spenderat i stort sätt hela skoldagen liggandes på rygg i gräset och lapat sol med sköna lirare. Senare for jag till Uppsala med ännu skönare lirare, haha och ja det blev ett äventyr precis som vanligt när jag och min girlsfamily är i farten! Och det gjorde att dagen blev ännu bättre! :D Fantastikoooo!
Orkar som vanligt inte ladda över bilder, men vi var lika stiliga för några månadersen så det spelar ju ingen roll ;)
Strååålande nyheter nådde just mitt öra och gjorde att  jag blev så glad så jag börja kvittar som en fågel! :D Underbart nu vänder det!

Sol sol sol sol sol sol sol

2011-05-09 - 14:34:53
Drar en solutflykt med typ världens bästa människa! Underbart!
Bäst att skynda i bikinin, enligt mina beräkningar borde människan vara här om kanske... Nu! Jag är seg ovanligt? Nepp hon är van och älskar mig än då, känn på den ni! Alltså en väldigt unik person som står ut med ostyriga lilla mig!
Människan! <3

kvällens bravader

2011-05-08 - 22:39:26
Promis med absolut världens bästa Lofisan!
Sen har faktiskt lilla jag vart ute och kört bil med pappsen brevid på passagerar sidan! Gick väldigt bra, inga motorstopp, glad och nöjd tjej!
för övrigt så sitter jag just och sjunger vackra toner på msn till folket, så vackert så man blir tårögd!

Solen- Bästa medicinen mot... ALLT!

2011-05-08 - 17:59:20
Halleluja, solen är min bästa vän! Känns som att den löser alla problem bara av att visa sig! Eller ja förminskar dem i alla fall..
Min dag har beståt av tidig uppstigning för att fara till Gävle och dansa. Gick bra, sorgligt att det är slut för terminen bara. Efter de drog jag och la familla iväg till lite affärer och räkade. Mat på IKEA och sen lite glass har också hunnits med, mumms! Har glidit runt i shorts och linne underbart!
Senare blir det en promis, och sen ett äventyr som man aldrig vet hur det slutar, mer om det senare!
Danstävling i höstas!♥


Yes nu vänder de!

Alla har sina "down-perioder", och min är garanterat nu...

2011-05-07 - 12:19:20

Jag lever men det är knappt...
Försöker visa mig stark, men det är inte så lätt när dom som betyder mest och står mig närmast, mår allt annat än bra. Allt kommer på engång. När det ser ut som allt håller på att lösa sig kommer bara värre smällar och river upp allt i djupare sår igen. När ska allt bara få vara bra igen...
Jag försöker finnas som stöd, men jag börjar känna mig otillräcklig. Finns jag där på rätt sätt eller gör jag allt bara värre?

Gå omkring i ovishet och inte veta vad som pågår utan bara veta att något är fel, gnager något hemskt inom mig.

Jag finns för er och jag vill inget annat än finnas som ett stöd och hjälpa er må bättre!  Ni betyder allt♥


I never gonna leave you!♥
RSS 2.0