Här var de dött må ja säga! Meen de är så ...

2011-06-22 - 17:10:46

mms_img43912 (MMS)

Här var de dött må ja säga! Meen de är så att jag har fullt upp nu för tiden. Jobbar och står i på dagarna och trevligheter på kvällarna! Så livet leker:-) nu befinner mig där kortet är taget och väntar på två muppar, idag väntar festligheter!

Torsdag

2011-06-17 - 00:18:05
En lång dag har det vart känns det som, men en väldigt bra faktiskt! Hunnit med så mycket..
Jobbade mellan halv tio och halv fem. Gick väldigt bra på simskolan, glada barn, för härligt!
På hemvägen träffade jag på Rebecca och vi tog ett snack, trevligt trevligt! Mycket att diskutera..
När jag kom hem blev det yttligare ett snack med en annan trevlig filur, innan jag drog iväg och klippt gräs hos lilla farmor. Skyndade hem för en dusch innan det blev middag med mammsen och hennes härliga kompiisar som var på besök. Fick jättefin present av bästa Angelika, en ljuvligt doftande parfym osv! :) Trevlig kväll helt enkelt!
Och morgondagen ser ut och bli trevlig den med oavsett väder! Dessutom fredag vilket innebär helg! :)

Onsdag

2011-06-15 - 21:10:48
Ja men hallå mina vänner!
Livet rullar på och jag har börjat jobba. Plaskar runt i vattnet hela dagarna med kidsen och blir som ett russin, men jag trivs fiint :)
Idag när jag kom hem från min arbetsdag idag så möte en glader liten Sigge mig i dörren. Så umgicks lite med honom, byggde torn, lekte med bilar och spelade boll. Efter de var jag hellt slut och decka på soffan, nu roar jag mig med att umgås med några filrurer, trevligt!
.
Hörs!
Adde är bäst!

10år och allt är slut..

2011-06-11 - 11:51:31
Ja i 10år har jag gått på samma skola! Alltså större delen av mitt liv har jag i stort sätt varje dag tagit mig dit. Det har vart min trygghet. Men nu är det över, dags att gå vidare. Lämna mina klasskompisar, dom som vart med mig under hela den lilla resan. Kommer sakna dom något otroligt.. Men på någotvis känns det som att de är dags att ta sig vidare, mot nya utmaningar även om jag är rädd för allt det nya, hur allt kommer bli. Men sista dagen i nian och med klassen var i alla fall hur härlig som helst!
.
Började dagen men att umgås och fika med klassen. Lite sorgligt. Sen var det bara att börja fixa för kvällen. Först avslutning i kyrkan med betyg och stipendium utdelning. Varmt som tusan i kyrkan kan jag lova!  Men det var mysigt i alla fall, nöjd med betygen och ett stipendium för min del. Sen vart de bal, och de var verkligen trevligt och mycket bättre än vad jag väntat mig, vi dansade och hade de allmänt underbart! Åh det var så bra! Sen var de hem och fixa om för efterfest! Och de var väldigt trevligt till en början, sen blev de lite kaos, men vi drog vidare och allt löste sig bra! Slutade med att vi slog oss ner på skolgården och hade de så bra så! Hemfärd runt halv fem och sömn i Felicias husvagn, toppen helt enkelt!
. Bilden från balen och avslutningen kommer sen, finns på fb också..
Freeeesch tjej hemkommen igår...
Nöjd tjej med betygen
Min söta stipendium, lite halv töntigt kanske.. ;)
.
Gårdagen bestog endast av slapphet. Familjen kidnappade mig ett tag för examenfirande grillnig, myspys! Sen fanns de planer på bad men så blev det inte så jag umgicks med min kära vän affe! Blev fotboll trevligt värre :)

Åh dessa härligheter!

2011-06-10 - 15:30:35
Okej jag har försökt skrivit ett inlägg nu tre gånger, men har inte hunnit för jag har flängt runt som vanligt hit och dit. Men nu kommer en liten hälsning. Går dagen var till större delen toppen, underbar, härligt, super osv. Blev lite kaos några gånger men de löste vi ju fiint som vanligt!
.
återkommer mer detaljerat någon annan gång när orken och tiden finns.

Den sista...

2011-06-09 - 08:45:17
Sista dagen i nian, sista dagen på Aspen, sista dagen med klassen, usch de är så hemskt! Har i alla fall en grym och fullspäckad dag framför mig! Räknar med både en massa tårar och massa skratt, åhh det ska bli så härlig men endå så sorgligt..
.
.
Och Grattis till min kära vän Julia som dagen till ära passar på att fylla 16år! :)

Freedom

2011-06-08 - 15:54:13
Sommarlovskort inföskaffat, friheten är nära!
Det är najs! Jag och mina vänner ska ju och bussluffa i sommar så detta är ju perfa!
Nu är det dags att ta tag i lite fix för morgondagen, de är ju bal förtusan!

Godmorgon solstrålar

2011-06-08 - 08:34:33
Drar iväg med el klasso och badich badich, sen väntar ballunch, trevligt må ja säga. Opps Julich lär schyndich, höres!

SVERIGE!

2011-06-07 - 22:33:00
Sveriges duktiga pojkar! Finnpajsarna kan slänga sig iväggen!
Meen enligt mig var det inte alls Zlatan som var matchens hjälte, för det var nämligen jag..
Satt som en liten dåre och skrek i soffan med sverigetröja och allt och körde hejramsor för fullt!
Så ja jag tror det var lite min förtjänst helt enkelt ;)
Förstår egentligen inte vad som hände med mig, inte brukar jag gå in i matchen så där otroligt så jag sitter och skriker och nästan fäller tårar när pöjkarna gör sina fina mål.. Jag kommer förvandlas till ett jobbigt fääään...

The Tisdag

2011-06-07 - 12:54:15
Hemma igen efter En så kallad friluftsdag mellan 9.00 och 11.30 lite lagom. Gjorde ingenting mer än slöa, hann med grillning och en tur i vatten spridaren,vilket var guddomligt i värmen, innan jag trampade hem på min misshandlade cykel. Stackars lilla hojjen! Ne nu lär jag hitta på något att roa mig med!
Tjing

En fin dag bah!

2011-06-07 - 08:21:27
Godmorgon Godmorgon!
Pigg och glá vaknade jag upp halv sju i min sköna säng, bara för att jag kunnat fått sova lite längre för en gångs skull.
Men jaja en härlig morgon i soffan med en lugn frukost framför vakna med the voice fick jag. Nu sitter jag och väntar in min vän för att sedan ta oss mot ytligare en chill dag med klassen i solen hoppas jag! Ser ju dock ut som molnen smyger sig på, inte okej! Men mitt humör är på topp så de ska nog gå fiint ändå!:)

Du gamla du fria du fjällhöga Nord!

2011-06-06 - 23:11:29
Jajamensan nationaldagen idag mina vänner! Och de har jag firat rejält må ja säga!
Blev en trevlig liten tur till en bonagård med trevligt sällskap för att sy! Och de resulterade i att min balklänning nu mera passar perfekt, och inte längre åker ner under hopp-testerna. skönt! Sen så han vi med en halvleks tittande av fotboll, helt lagom! Efter pratstund med trevliga flickor traskade jag hem och väl hemma var det pizza framdukat, mömms sa jag och satte mig till bords och slafsa i mig! Efter de har jag väl mest legat på soffan och latat mig samtidigt som jag och mammsen försökt överrösta varann och tv:n med nationalsången. Japp de var väl ungefär min nationaldag! Och de måste vart ett rejält fireri för  nu är jag himla trötter, en sjukling som jag orkar inte med mycket nu förtiden...
Natti natti sussa gott mina kära följeslagare!

Jag vet vilken dy hon har varit i

2011-06-06 - 12:26:03
Japp de är de jag sitter på min säng och lyssnar på just nu och grubblar lite granna, som vanligt helt enkelt!
Ja igår satt jag och tjurade över att alla mina vänner skulle in till Uppsala på Kalas och dansa arslena av sig, och jag var mega avundsjuk, för jag kände som så här, att även om jag mådde lite bättre så var det inte de bästa att härja iväg på de, så jag tog de vuxna beslutet att stanna hemma och glåma täve och tjura istället.
.
Meeeeen jag missade nog inte så mycket. det visade sig ju ändå senare att mina liksom hjärtegöllisar Lofisen och Klarisen inte skulle dit, så ja missade nog inget stort ELLER JOOO! Klara den jäkeln befann ju sig självklart i Furuvik istället på liveguden Håkan Hellström, jag vart liksom typ inte alls avundsjuk, inte ens pyttemegalite.. okej jag är ingen av dom som har Håkan som kung och har tapetserat mitt rum med hans söta ansikte, men jag tycker att hans musik är mummsilimummsig och han är ju som sagt känd som livegud, sååå ja hoppas Klarisen och jag hamnar på en Håkan-konsert någon gång,som hon hon sa då jag fick mess av en heelt upprymnd och extremt lycklig tös igår kväll :D typ i stil med JULIA!!! JAG HAR SETT HÅKAN LIVE, GALET JAG VAR TYP TRE METER IFRÅN HONOM! Hhaha min vän är söt:) Men jag kan ju njuta av att hon hade en grym kväll iaf :)
.
.
Dags att ta tag i mitt liv. idag ska de sys och förhoppningsvis lite fotballs tittande. naaaajs!
Heddå

Tjingtjong bajojojong

2011-06-04 - 20:30:14
Min räddare i nöden i denna värme, ISTE, DETTA OCH kLARA ÄR MINA GUDAR JUST NU!
.
Sjukdomen är dummis! Den vill inte ge sig! Men men de lär väl ge sig någongång. Vaknade i alla fall upp i morse efter nästan 13 (!) timmars nattsömn. Så det hjälpte i alla fall lite mot huvdvärken. Så denna dag har jag endast gått runt här hemma och försökt att intala mig själv att jag ÄR FRISK! Klätt upp mig i finklänning och fixat håret för att lura mig själv att jag mår bättre än toppen.
.
Meeeen det har gått så där, spenderat ganska många timmar legandes i hammocken, soffan, sängen, på en filt i skuggan, trädgårdsmöblerna på trappen och i trädgårdsmöblerna på altanen, ja ganska rastlös är jag... Och denna värme tar näästan kol på mig, jag som går runt och är som ett element med feber som kommer och hälsar på titt som tätt, ändå.
.
Aja Klaran har underhållit mig på sms och fb så det har roar mig nu en stund och då mår jag ju alltid bättre! :D Och mammasen och pappsen är som vanligt extra snälla när jag är sjuk! Mammsen lagade hallelujamoment-good mat också, puss på de!
-

Jag är sjuuuuuuk

2011-06-03 - 13:31:30
Ledsen cheey
Jaa mina vänner jag har gått och blivit sjuker. Snoren rinner, halsen värker, rösten sviker, huvudet tickar som en bomb och febran kommer och går. JAG VILL INTE! soffan och sängen som gäller med lite serier som sällskap! Fast jag tog mig faktiskt i kragen och följde med mor min "ut på byn" Som vi säger... Deckade dock när vi återvände home, så nu ligger jag här och tjurar... Ååh det är ju sånt fin väder och allt, jag har inte tid med de här jue!
Enligt lite efterforskning så har det kommit fram att jag tre år i rad har varit sjuk just dom här dagarna :O Att jag aldrig lär mig!! Buhu!
RSS 2.0