:)

2011-04-30 - 08:03:01
Sömnen gjorde susen. Och jag är på topphumör! :) Och i dag är det valborg med mina älskade flickor! Underbart! :D
Plus minus några, Men så söta dom är♥!

Bra början.

2011-04-29 - 22:35:10
Har insett en sak, jag älskar min klass! Dom är för härliga. Idag gjorde dom verkligen min dag, eller ja delar av dom i alla fall. Dock hände de ju en lite tråkig incident där i mitten, så någon fick ringa 112, eller som vissa trodde 122. ha ha. Men det löste sig ju också! Har i alla fall skratta som en dåre! Sen vart de myspys på eftermiddagen, härligt! Kvällen tog slut snabbare än vad jag planerat men så kan det ju gå ibland...
bilder på dagens härliga grabbs finner ni på fb. bjusar på en bild på min bedårande dotter och hennes enda och bästa vän! istället.
Orkar inte ens bli less och besviken. Är nu bara arg, arg arg! Det kokar.. Känns så onödigt att lägga energi på, vill inte ens lägga min energi på sånt här. Men jag bryr mig för mycket för att låta det vara och inte tänka på det. Men just nu känner jag att det där var droppen... Sorry

.

2011-04-28 - 16:16:07
Irriterande tankar snurrar runt. Blir less!

Nördigt

2011-04-27 - 18:34:01
Tjejen som skulle  plugga, men och fastnar i camen, japp henne har ni här!
Skriver lite på mina härliga PM. För härligt! Har i alla fall hunnit med en promis med Lofisa, inget ovanligt men alltid lika härligt. Idag var det mycket som skulle disskuteras!Planer Planer Älskart.
Nej nu lär jag verkligen ta tag i mitt pluggliv som legat nera i cirkus två veckor, trögt att komma in i det igen...

Härliga dagar har ett slut...

2011-04-26 - 16:36:54
Efter ett underbart lov så är man tillbaka i det gamla vanliga... Men att vara tillbaka till skolan är faktiskt inte så hemskt, som man tänker dagarna innan. När man väl är där är det helt okej att små tjafsa med sina kära kompisar igen.

Lovet var i alla perfekt! Härligt väder, härliga vänner, härlig påsk osv! Hunnit med en massa skojsiskoj
- Vart på trevlig musikal.
- Besökt The huvudstada x2
- Besökt tha stada Uppsala
- Besökt bion
- Shoppat
- Tittad på några fotbollsmatcher
- Varit kulturell med mor
- Varit på Facebookslan ----> slagsmål(1)
- Umgåtts med släkten
- Umgåtts med familjen
- Gått en massa promenader
- Soooooolat.
- Spräckt en byxa
- Ätit jordgubbar
- Ätit Glass
- Varit och hälsat på i en håla.
- Bärt shorts och linne ute. ( och kännt känslan av att det var för varmt)
- Sparkat boll med trevligt sällskap.
- Självklart lekt med mina underbaringar!
- Sjävklart haft skoj!
- Självklart skrattat.
Jag kan säkert komma på en massa mera trevligheter, men det är i alla fall en del av mitt hypersuperduper braiga lov!
Men att komma tillbaka till skolan och träffa sötis Ottilia igen, som jag skulle träffat på lovet men tiden bara rann iväg, var riktigt skoj! Och självklart att träffa de andra i mitt ligga gang!

Sommarnattsmackor!

2011-04-25 - 01:30:00
Halleluja vad jag har hunnit med mycket idag, helt galet. Känner att dagen blev lång...haha :) Kom precis hem, tur att jag har snällis som hämtar mig! Nu är nattmackor som gäller, sen efterlängtade sängen!  Men först lär jag ju säga som alla andra, vilken jäkla sommarvärme! NJUUUUUUT!

Mitt påskägg!

2011-04-23 - 23:42:00
Har visst inte presenterat min bebis som kom in i mitt liv i Torsdags. Förtidigt påskägg eller vad man nu ska kalla det. Påskharen var dock skrämande lik min pappa!...
Han är snäll han,min pappa!♥

Lagglan

2011-04-23 - 22:35:47
Lite bilder fån lilla lanet igår. Muy trevligt hade vi det, även fast blodet ran ett tag och vi sörjde en kalufs ett tag. Men sånt är livet. En sak är säker och det är att mina tjejor är för härliga! ♥

Påschkis

2011-04-23 - 22:12:33
Imorse Vaknade jag till min underbara ringsignal, och i andra änden var systeryster som meddelade att det var dags att gå upp... Så hoppade upp pigg som en lärka, fit for fighting efter cirkus fyra timmars sömn, yes!
Frukost och påskäggsletning gjorde mig piggilin kan jag säga! Blir löjligt barnslig när det gäller de där. Springer runt runt, hittar det aldrig, skriker fågel, fisk eller mitt i mellan, och det slutar alltid på samma sätt, att jag hittar det på exakt samma ställe som alla år innan, meeen det hör till påsken!
Drattade till la stada Gävle med Syster och Mattias. Tittade på allt sånt som husägare tycker är skoj. Och jag själv investerade i fem tavlor, vet dock inte vart de ska sitta med de är ett senare problem !
Ja sen har det väl varit chill hos mormor med familj och kussen. Ätit som bara den, som vanligt...
Kom hem och tog en promis med päronen. Nu blir det soffläge, känner en smått sliten känsla i kroppen...
Gogodagens


Glad flicka har hittat sitt älskade påskägg!
oj oj låångt blev det, sorry!

Lan är vår grej!

2011-04-23 - 01:27:17
Ett lyckat lan med min underbara familj! Knas att detta kan vara så skoj!
Nej nu måste jag fortsätta, hamnar efter!

Everybody, look right!

2011-04-22 - 16:32:21
Bruden till höger tycker jag om, okej?♥

Blekfis

2011-04-22 - 16:01:27
Efter attt ha fått en himla massa mat i tjockismagen blir man för jäla trött. Det enda rätt är solstolen känner jag! Sällis av mammsen och min bebis, har jag också. och alla är vi glada som satan, naajs!
Ja min trogne följeslagare är självklart också med och steker och ser allmänt tard ut...

10.46

2011-04-22 - 11:04:29
Godmorgon godmorgon alla sockertopps i världen!
Dra iväg en snabbis för att trösta än vän, samtidigt som lite fotbollstittande.
Sen lunch hos farmor och farfar!

00.15

2011-04-22 - 00:16:10
Ett mongo? Ja men självklart! Detta är visst hur jag ser ut när älskade spotify laggar!
Hem kommen från syster och mattias. Fick mig väldigt god mat och trevligt sällskap också! En bra kväll helt enkelt. Nu sitter jag och klickar runt här, blir väl till att fortsätta med det, kanske dra ett avsnitt bb eller liknade! Sängen ser ju dock väldigt lockande ut eftersom tröttheten slog mig hårt som tusan, har ju dessutom bäddat rent idag, kommer ju sova som en prinsessa! Sängen här kommer jag!

20110421

2011-04-21 - 17:45:14
Dags för mig och mor och far att dra oss mot systeryster! Vankas mat med alla mina så kallade "syskon" tror jag visst, trevligt värre! Så hoppas jag på något mummsigt, för jag är hungrig som satan, så attans om dom inte lyckas bra med maten!
Häjdå!

Skärtorsdag

2011-04-21 - 13:54:40
Ja idag är det ju faktiskt skärtorsdagen. Vilket innebär att jag klär ut mig till söt påskkäring och springer runt och tigger lite godis... eller ja i alla fall var det så denna dag såg ut för ett ex antal år sedan. Tråkigt att man slutade:(
Jaja nu sitter jag i alla fall på span efter dagens påskkäringar. Lär nämligen springa och gömma mig om dom tar sikte på mitt bo, eftersom min mor glömt och köpa godis att bjusa på, vilket jag inte tyckte var okej eftersom det blev jag som fick ta smällen när hon ändå inte är hemma när dom kommer och vill ha sitt godis, och sen så finns det ju då inget till mig heller :( Jaja nu ska jag ta och göra något vettigt! Cia!

Någonting gott

2011-04-21 - 10:47:45
Någonting vitt och sött stod på mitt skrivbord igår när jag kom hem!
Och himla glad blev jag kan jag säga! :) Jag har en väldigt snäll pappa må ja säga, och en snäll mamma också för den delen:) Mohahah ja alla fattar säkert vad jag snackar om, (NOOT) Men det får komma en bild sen för nu orkar jag inte klicka mig i på google för jag är hungrig och vill ha frukost i kistan!

De härliga dagarna rullar på!

2011-04-21 - 00:29:18
Ja idag har jag haft yttligare en toppen härlig dag! For till Stockholm med mina två älskade vänner Klara och Lovisa! Travade runt på stan och hade de himla trevligt! mycket bus och skratt som vanligt när vi är igång, sånna är vi.. Tycker i alla fall väldigt mycket om mina tjejor!
Blev två välbehövda byxor rikare, kanon säger jag bara. Har vart som ett tomt skrikande hål i min garderob, men nu har det lugnat sig.
Mer om dagen kommer kanske imorgon, för nu är jag trötter och lite hungrig. Macka framför big brother? Väldigt bra ideé!

Katten och jag vi är god vänner!

2011-04-19 - 12:29:41
Godförmiddag världen!
Sitter på bron och lapar i mig sol, för härligt! Steker ikapp med tussisen. Kom precis hem från en långpromenad, njuter verkligen varje sekund i detta väder, guddomligt. Idag vet jag inte riktig vad som händer, fick ett mess av en god vän som kanske har lust att komma över på lunch, vem vet!
Förövrigt så sörjer jag mina kära svarta byxor, de är nämligen så hemskt så att de sprack under ett klätteräventyr i stora staden igår... Blev lite ledsen i ögat faktiskt. Men jag hade en så himla bra kväll ändå så skit samma säger vi till det! :)
Ja nu fick jag klartecken, jag står för lunch idag. Mohahaha! :D
Jag och min alltid lika trogna följeslagare!

Satan i gatan!

2011-04-19 - 00:58:17
Satan vilken bra dag jag har haft! Dunder härlig helt enkelt! Livet är häääääääärligt!

Lycklig!

2011-04-18 - 15:39:54
Solen skiner, det är lov och jag har vart ute hela dagen. Nu blir det lite mat i magen och sen iväg på även tyr för att göra dagen ännu bättre!

Ingen söndagsångest här!

2011-04-18 - 00:02:09
Nej inget söndagsångest här inte, eftersom det är loooov! Gud vad skönt!
Ja idag åkte vi iväg på 25-års kalas hos kusinen min. Grattis till honom! :)
Där var de trevligt, god smörgåstårta och massa gott fika, muumma! Sen åkte vi vidare till mormor och hade det trevligt där. Tog en liten sväng till skogs i finvädret med suster och Mattias,och fick mig då en riktig skräck upplevelse! TVÅ HUGGORMAR kom ringlande! Fick sådan hjärtklappning och bara sprang. Riktigt vidriga djur! Äckligt långa kommer och ringlar fräsande. HEMSKA!¨Haha vilken fjolla jag är! ;)

You will never get back to yesterday.

2011-04-17 - 23:15:11
Åh vilken heelt underbar dag vi hade igår!
Strosade runt på stan ett tag. Lite affärs tittande är ju liksom alltid trevligt!
Dags för lunch, och jag och klara tappade absolut inte bort oss, vi ville bara se lite mer av staden, så det så!
Drog en glass i gamla stan innan vi tog oss mot teatern. Musikal dags! Nämligen Romeo och Julia. Super! Alltid lika facinerad över allt som händer på scen när jag är på musikaler, hur tusan kommer de ihåg allt liksom, jaja. Det var i alla fall grymt! Efter det blev det middag på pizza hut, och jag tror jag aldriga har skrattat så mycket under en middag! Herregud tårarna sprutade verkligen! Lilla Ove våran kära vän! ;) Efter de så var det fyra stycken väldigt trötta filurer som satte sig på tåget mot tierp! Ja det hände ju ganska så mycket mer skoj mellan varven men det är onödigt vetande för dem som ej var närvarande...
Ja det var kortfattat de här men det är för att jag är trötter.. Men jag säger det igen, UNDERBAR DAG! :)
Min andra halva och jag

Soffläge

2011-04-15 - 23:17:08
Ja soffläge hela dagen kan man ju säga!
Tog mig endast upp för en dusch för ett tag sen. Efter de har jag stängt in mig med min det mest nödvändigaste(Tv,dator,telefunk, soffa) eftersom det kom över några på middag, så mamma har fått  sprungit in till mig och servat mig mat och allt vad jag behövt! Precis som det ska vara när man är sjuk. Nu sitter jag och väntar på efterrätt, men den verkar ju aldrig komma... Nöjer mig med mitt födelsedags godis så länge då.

Vekling

2011-04-15 - 10:23:07

Ja idag var ungefär en kvart i skolan vad jag klarade av, sen trampade jag hem igen och nu ligger jag lite halvt utslagen på soffan och tittar på barnprogram. ja för jag har ju tydligen gått och blivit sjuk, förkyld för att vara mer exakt. Bäst att vara tyst resten av dagen för att inte tappa rösten helt tror jag. För imorgon ska jag vara frisk för det har jag bestäm, så det så!! För då ska jag, min bästa vän, min bästa syster och min bästa svåger till Stockholm på trevligheter! Så då skulle de ju inte sitta helt fel att vara frisk från dummis förkylningen.

Sen så vill jag ju bara säga att i onsdags blev jag medtagen på en himla bra grease-föreställning med mina onsdags-sy-kompisar Dom är väl för goa!:) Eftersom jag är en riktig musikal tönt så njöt jag varje sekund!
Hahah en ledsen tjej. Nu blir det bb som uppmuntran!

Längesen

2011-04-10 - 21:27:28
Ja här var det längesen det hände något nu... Men ja det är så det kan gå när man har annat för sig och det inte finns någon ork till datorn. Just nu har pluggar jag egentligen, och som ni märker går ju de super.
Senast/Senaste:
Du åt: Macka
Du drack: Jucie
Låt du hörde: Break even
Person du träffade: Mamma o Pappa
Tjej du kramade: Klara
Film du såg: Kommer inte ihåg...
Du fick sms av: Syster
Köpet: Mat
Kille du kramade: Olle
Du störde dig på: Hahah päronen!
Du ringde: Mamma
Du var på fest: Så längesen som igår.
Du träffade ditt/dina syskon: Igår, fast egentligen var det väl idag...
Sms du skickade: Syrran
Som ringde dig: Pappa
Du dansade: Igår
Barnprogram du såg: Något på Disney Channel
Du skrek åt: Katten
Du duschade: På väg in i den nu, så det var väl igår.
Du gjorde dig illa: Haha vurpan förra veckan
Du åt godis: Idag
Var ute: På eftermiddagen
Du cyklade: Ja sist jag var ute..
Du lagade mat: Hm igår, för att värma tacosräster räknas nog inte
Kompis du träffa: Klara
Senaste du sov med: Klara
Senast du gjorde någon illa: Igår när jag var så hämsk å brännde klara:(
Du gjorde något snällt: Idag, cyklade hem Flizans cykel :)


Insåg just vilken jäkla tråkig lista, men det var ju faktiskt bara för att ha en anledning till att inte plugga. Och nu ska jag ta en duscha, yttligare en anledning till att inte sitta med fysikböckerna i nyllet.






Monday morning.

2011-04-04 - 22:58:57
Tillbaka till the skola i dag då. Kändes väl helt okej endå att träffa de små tardsen.
Lite hopprephoppning osv. Efter skolan tog jag och Karla oss till gävle för dans och sen godis ätande i bilen väldigt trevligt :)  När jag kom hem blev det en springtur och sen städning av rummet, lär ju ha det snyggt tills min ospeciella dag som visst kommer imorgon:)

Ett gulligt tard


Jag vill inte!

2011-04-02 - 18:09:24
En sur tjej sitter här och surar över att hon är hemma i kalla,gråa, fula, trista sverig igen... HEMSKT
Jag går in i depp och tröst äter gubbgodis. Får återkomma med ett inlägg om hur underbar veckan var när jag kommit ur min depp. Herrå
RSS 2.0