Nyårsafton!

2010-12-31 - 14:48:00

Ja nu är det nyårsafton i luften! Ganska härlig känsla.
Min nyårsafton kommer bli fiiin hoppas jag på! Eller jag vet att den kommer bli det.
Blir lugnt hemma med familj och vänner. Och senare blir det nog ut på något annat trevligt om det dycker upp något, annars kommer jag och Klara briljera vid mickarna ikväll! Let´s sing it!
Häääärligt!


Gott Nytt År på er alla!




<3

Jay

2010-12-30 - 15:22:51
Jag och min bebis sitter och njuter till toner av underbara Jay!
Egentligen vill hon inte umgås med mig... Fast jag tvingar henne, ger henne lite godis emellan åt så att hon älskar mig!



Jay, Jay, Jay säger jag bara! <3


I need a fire, I need a smook!<3

Soffläge...

2010-12-30 - 13:19:06
Har intagit soffläge framför en film. Ganska så skönt.
Idag vet jag inte vad som händer. Funderar om Klarisen vill träffa mig en stundisch, så om du ser detta bruschan, så hör av dig om du vill träffas över en koppisch teisch eller en promenadisch, efter din duscisch :) Hörisch <3
En liten kontakt annons bara!

Onsdag

2010-12-29 - 17:28:26
Gårdagen var trevlig. Min dejt var saknade Lovisa! Vi pratade en massa strunt och hade de trevligt.
Någr filurer kom förbi, och de slutade med att vi lekte kurragömma(?), vilket jag är sämst på, inte lika lätt att gömma sig nu som när man var liten...
Kvällen slutade med att vi dansade loss så att hela huset gungade, haha så slutare när vi är i farten. Kom hem till sköna sängen vid halv tre.
Så idag har jag spnderat min dag i soffan, lite små trött så där. Hade planer för dagen men de blev fram flyttade kan man säga. Nu ska jag äta middag och sen hoppa ur mysdressen och hitta på några passande kläder, ska iväg på födelsedagskalas ikväll med la familia!


Tjaråå!

Mumms!

2010-12-28 - 17:57:41
Mat i magen!
Planer: Nu ska jag dra iväg på en liten kaffedejt! Eller hur var de? Spännande! Trevligt trevligt!

Tråkigt var de här...

2010-12-28 - 16:58:42
Ganska så tråkigt här hemma just nu, roar mig med att glo på en film jag sett tusentals gånger i väntan på middag, men det är ganska så mys faktiskt. Det luktar pannkakor, mumms! Hungrig som satans, har liksom glömt att äta...
Spotify har gått varm idag, musik musik musik, underbart! Haft massa överskottsenergi och vart på bra humör så jag har mest hoppat runt och trallat med till ljuva toner av gammla godingar hela dagen! Härligt!
Nej nu satans får pappsen vända pannkakor snabbare, dör snart.



Hejsan hoppsan falleralleraaa!

Run, Forest Run!

2010-12-28 - 13:45:26

Var kom all denna energi ifrån nu då! Tar vara på den och drar på mig springisskorna och tar mig en sväng!

Cia!

Och grattis till söta Madde på födelsedagen!<3

Mellandag

2010-12-27 - 23:43:05
Äntligen är julen över. ja faktiskt äntligen, skönt!
Idag bar de av med älskade Klara till stan för lite mellandagsrea, något jag aldrig har gått inför riktigt, tycker inte så mycket om stor reor, bara massa folk och kaos. Men idag stor handlade jag faktiskt, fyra tröjor och en klocka,  allt på rea nöjd tjej!
Klara tycker jag om helt otroligt mycket! De blir helt crazy ibland när vi är i farten! Och jag älskart! Idag har vi gjort allt! slagsmål i provhytt till att sjunga nationalsången på öppen gata! Ja sånna är vi, nada att gör åt! OCh puss på de!

Nu sitter jag här i min älskade nya,otroligt sköna,tröja och raggisar och ska ta och titta på våra vänners liv!

Hm...Bilder kommer, imorgon?

Sweet dreams!

Dan före dan, eller?

2010-12-24 - 00:37:42
Ja egentligen är de ju julafton nu men för mig är det fortfarande dan före dan.
Dagen har beståt av lite julgodisbak och in handling av de sista julklapparna, lite sent ute bara, men de blev faktiskt bättre än vad jag hade tänk så de kanske bara var bra att jag var sen!
Det blev en härlig kväll med familjen, med julmiddag, spel och julgodis! Syster och Mattias sover här, så jag kan tänka mig att jag blir väckt av min kära syster imorgonbitti. Men det gör mig ingenting, för imorgon är det julafton! Puss på de!

Det stora packetet under granen...

2010-12-23 - 21:52:00
Sen¨någon vecka tillbaka så har det ståt ett stort packet i våran källare, och jag har undrat som en tok vad de är i packetet och till vem det är.
Mamma tycker de här är jättekul, att jag blir så nyfiken att jag håller på att dö eftersom jag är lite barnslig av mig. Hon har erkännt att hon ställt det där med mening för att jag skulle kunna se det och bli så här nyfiken, det är så illa att jag knappt har kunnat sova! Jag har sprungit i källaren flera gånger för att känna, lyfta och skaka på paketet. Men imorgon får jag äntligen reda på vad de är i, och framför allt till vem det är.
För mina föräldrar älskar när jag blir så här, så de lägger paket under granen utan lapp om vem de är till, så just nu ligger paketet under granen men utan namnlapp. För de har nämligen ett system. De numerar klapparn med numer, som de har på en lista med respektive namn på. Så de sätter dit lapparna senare, typ när jag går och lägger mig. hahah låter helknäppt men så äre... Aja en del av julen är ju faktiskt att vara nyfiken så det är härligt!

I love christmas!

Klappar

2010-12-22 - 23:29:43
Tog mig tid till att slå in lite klappar nu på kvällen! Vilket fick mig på andra tankar och mitt julhumör börjar komma tillbaka, går inte att va på annat humör när de luktar jul i hela huset och mamma står i köket med julskinkan på gång! Måste helt enkelt sudda ut de som ligger och gror i huvet på mig. För nu är de ta mig sjutton snart jul! Eller ja jag tycker att de har vart jul ett tag men julafton i alla fall, och hur mys är inte de! Känns lite konstigt faktiskt, känns som att de borde vara någón vecka kvar, men icke så nicke, för imorgon är de dan före dan och den dagen tycker jag minst lika mycket om som självaste doppardan! För vi har alltid en lite julafton kvällen före, för annars hinner inte alla familjemedlemar fira tillsammans någon gång. Mys!
Nu blir det en kvällsmacka och sen sängen med datorn för lite svtplay tittande!

Älskade sötnosar!<3

Gårdagen...

2010-12-22 - 20:13:05
Gårdagen var hur trevlig som helst! Hade en mysig dag med Klarisen, med bara en massa skratt och mat och godis. Fick jättefin julklapp av sötfian! Ett jättesött halsband och en ring! Tack!<3
På kvällen tog vi oss på nattbandy. En bra start på lovet blev de i alla fall!


Halsbandet!<3

Mmmmm mumms!

Even the best can fail!<3

Suck

2010-12-22 - 13:19:00
Varför ska de ibland bli så komplicerat! Jag mår så dåligt när en vän kommer i en knipa som denna och vet varken ut eller in, hur den sak ta sig till och man har inte en anning om hur man ska hjälpa... En bra förklaring min vän kom med "det blir som ett spel", och det är precis så de blir. Känner själv att livet är som ett spel ibland. Gör du så så blir följden si. Går du tre steg fram kan du lätt bli tillbaka puttad fyra, du stöter på problem som du måste lösa, hela tiden går man runt i det oändliga spelet.

Borde var på topp humör, men det härliga humöre finns inte där längre.Åh jag hatar själv när folk är nere vid den här tiden på året! det är ju Julafton om två dar och jag har gått och vart glad i veckor för de, blir som en liten femåring när de gäller julafton och julklappar. Men nu har mitt glada och nyfikna humör försvunnit och jag vill säga att jag inte vet varför men jag vet precis varför...

Jag ställer alltid upp, finns alltid där, frågar alltid hur de är...





"When the girl things become too difficult to understand, am I so happy that I have my boyfriends who are too stupid to understand all the geeky girl problems,and just laugh for a while." -
Så sant!

Välkommen efterlängtade lov!

2010-12-21 - 11:00:44
Åh ja nu har man jullov! Hur skönt är inte de på en skala! Betygen var okej också, så får väl vara nöjd.
Ja nu väntar det årliga lovfirandet med hjärtat klara! Varje år träffas vi nämligen denna dag för att äta pan pizza, dricka massor av mjölk och äta massa godis, och byta julklappar! Hahah de är en tradition som är livsfarlig att bryta! Vet inte hur den uppstod riktigt men Vi köra samma sak vid sommarlovet.Lite typiskt oss så där då liksom. Så nu ska jag dra mig mot affären och möta upp henne för att inhandla massa onuttigheter! Löövly!
Hahah gu vad jag älskar den här dagen på året!


Hmmm, ja så hät brukar de då liksom se ut när vi har lovfirande....

Julgranar...

2010-12-20 - 23:16:14
Varje år klär jag tre julgranar... och idag har jag fått två avklarade. Pappa och jag tog nämligen varsin spark till farmor och farfar efter middagen för att klä deras, för att sedan sparka tillbaka hem för att klä våran i vardags rummet, den vi har i källaren fick vänta annan dag.
Idag upptäckte jag hur kul de är med spark! Glömer efter varje år hur roligt det är. Så jag tog mig en sparktur till syster för att hämta lite grejor som jag behövde till en hemlisjulklapp...
Nu ska jag ta och packa ihop de skolböcker som jag har hemma, tänker inte ha de hemma över julen och påminna mig och allt hemskt;) Sista skoldagen imorgon, åka dit för två timmar känns ganska ovärt, men jaja de är väl ganska mysigt och hör liksom till. Blir till att hämta ut betygen och fika lite med klassen. Sen väntar en härlig Tisdag hoppas jag, planer från morgon till natt. Trevligt!

Pulkaåkning!

2010-12-20 - 12:46:18

Skönt med sovmorgon idag må jag säga.
Idag var de pulkaåkning med klassen som stod på schemat. Så härligt att vara ute i snön tycker jag, men det tyckte tydligen inte resten av klassen... De var ca 8 av 20 som dök upp, töntigt tycker jag! De gnälde innan att de var så töntigt att åka pulka och med täckbyxor. Men hallå, att åka pulka växer man väl aldrig ifrån! Ajaj vi hade de trevligt vi som var där i alla fall.

Nu sitter jag här och luktar rök efter grillningen, och ska ta och göra en kladdkaka till imorgon, tänkte se på något film sen och mysa ner mig i soffan och äta lite kaksmet! Mumms

Trötter

2010-12-19 - 23:30:51
Blev så trött så jag orkade inte med julklappsinslagningen, tar den imorgon istället då jag hoppas att alla julklappar är inhandlande, saknar nämligen några fortfarande... Får ta mig en shoppongtur ut på Tierp imorgon.

Nu ska jag ta och sova, mömms vad skönt det ska bli! Sovmorgonen till tio imorgon är inte så dum den heller!

Julbaket.

2010-12-19 - 16:54:13
Julbaket med familjen gick fina fisken! Syster blev arbetsledare medan vi andra mest gick runt och tjuvsmakade. Vi hann inte riktigt med allt de godis vi hade tänkt, så jag får fortsätta lite sen. Mumms! Men först julklappis inslagning!




Morsning

2010-12-19 - 11:40:48
Godmorgongodmorgon!
Som ni ser så har det blivit en omvandling är på lilla bloggen. Satt och fixa och trixa med de igår, så de blev en sen kväll/natt, men vaknade konstigt nog vid halv tio och var pigg. Men låg kvar i sängen ett tag och lyssnade på lite musik innan jag gick upp och gjorde mig lite frukost. Nu sitter jag redo för dagen i min säng och lyssnar på svensktoppen i väntan på julgodisbak!

Myspys!

2010-12-19 - 00:30:00
Åh vilken mysdag det blev! Lovisa kom hit och vi intog soffan direkt för lite mys och prat. Tog en promenad, till stationen som vi inte fick något för, så vi gick till konsum och handlade lite och gick sen hem i stormen för mer mys i soffan med älskade Sunes jul i dvd:n. Finns de något bättre? Nepp! och massa godis såklart! Fick oss många skratt tack vare en väldigt självsäker typ, haha ja han gjorde så vi fick något att gör denna kväll i alla fall! Vi planerade även våran lilla fanclub till på tisdag, men mer om den senare... Har i alla fall haft en superkväll med bästa Lovisa, Puss på dig!

Imorgon blir jag förmodligen väckt av min kära syster, julgodis tillverkning stor på schemat! Mys!


Let it snow..

2010-12-18 - 11:53:00

Gårkvällens bandy match var trevlig, vet inte vad de var som var roligast bandymatchen eller roliga människor på supporter läktaren som vi hamnade på. Efter matchen började vi promenera mot de omtalade "gårn". Blev upphämtade av trevliga epapöjkar eftern en bit,Sladda är skoj! Gårn var inget för oss så vi tog sen bussen hem igen till Tierpo. En lagom fredagkväll helt enkelt med trevligt folk.
Nu sitter jag med mysfrukost i soffan i min ensamhet. Ska senare träffa min söta Lovisa! Puss på de!
Nä nu ska jag ta tag i mitt liv, och plocka undan lite här hemma.

Vi får sända några varma tankar till två stackars vänner som måste stå ute i det här väderet och sälja glöggset(?!)<3

Fredag.

2010-12-17 - 17:45:07
Fredag igen, känns inte som fredag men de är nog för att man inte gör något på dagarna i skolan. Dagen har vart bättre än igår, med mysigt litet julbord sista lektionen.
Nu ska jag ta mig något att äta och sen gå till min vän Klara, för att sedan gå och hämta upp Lovisa och ta bussen till Söderfors för lite bandy. Känns som att de kommer bli lite kallt men de är bara att dra på sig långkallifjongerna och tjock jackan. Blir nog en mys kväll med mys brudar!

Tjubaa!

Kaos!

2010-12-16 - 17:29:48
Ja herregud vilen kaosdag. Började med sovmorgon vilket var skönt, sen vid lunch började allt spåra ur... De var sånt ruskigt väder så jag och Ottilia bestämde att ta skjuts av Jonas, lite smått läskigt mäste jag säga. Ottilia och jag fick sitta och hålla i varann så de gick ju fint till slut. Efter lunchen som btw bestod av julbord, inte min grej riktigt men jaja, så var de spanska på gång, vilket inte slutade bra! Säger bara så här, att de är svårt att ha saker för sig själv någon gång! Men till de som vart de stora kaoset för dagen.
Våran svenska lektion... Ja en enda stor suck på den! Av någon anledning började vi diskutera diskreminering, vilket är dömt att misslyckas med i våran klass... Våran lärare började nämligen argumentera om att killar hade en hårdare skolgång än tjejer för att de blev just diskreminerade från förskolan till att de gick ut nian av oss tjejer och lärare, huvudsakligen kvinnliga lärare. Att vi tjejer fick mycket bättre betyg än killarna just för att vi var tjejer och inte för att vi satsade och pluggade till oss våra betyg... Våran lärare menade att Vi tjejer fick mer tid och hjälp redan i förskolan så att killarna hela tiden kommit lite efter och i andra hand. Detta gjorde mig så himla arg! Killarna hängde på allt som våran lärare sa och de blev helt kaos. De började skylla deras betyg på oss tjejer att de var vi som var orsaken till att de inte kämpade för sina betyg. Läraren sa att de var för att vi tjejer "klankade" ner på killarna som de inte kunde prestera, vi tjejer fick nog och reste oss för att gå ut. Men våran lärare stoppade oss med att säga, de är så här som killarna har de varje dag och ni klara de inte för en lektion. Då var vi tvugna att satna och försvara oss.  De kan inte på fullast allvar mena att de är VÅRT fel att inte DEM gör bra resultat i skolan! Alla har en chans att försöka sattsa i skolan. och om de är så att de inte kan konsentrera sig i skolan så kan de väl plugga hemma! Vi tjejer kämpar i skolan för att nå dit vi vill, okej de finns tjejer som gör helt tvärtom också, medan många killar inte priorieterar skolan så högt. Och det finns också killar som verkligen satsar i skolan! och får då också de betyg de förtjänar och då de samma som de tjejer som kämpar. Våran lärare fick de att låta som att vi tjejer inte kämpade i skolan utan fick bra betyg endå, det är inte det roligaset att höra när man sitter varje dag och pluggar och gör sitt bästa för att nå dit man vill. Blev rent ut sagt tokig! Sen gick läraren vidare om att vart man än vände sig i samhället så var de tjejern som kom i första hand. han tog självmord som ett exempel. Att de var betydligt fler män som begick självmord än kvinnor, för att kvinnor fick mer hjälp med psykiskvård och liknande än män. Vilket jäkla påstående! Tänk om de är så att kvinnor vågar erkänna att de behöver hjälp medan män är rädda att förlora sin värdighet när de ber om hjälp. Stor suck på allt detta! Slutade i alla fall att alla vi tjejer lämnade klass rummet, i revolutions tankar och började starta ett samtal, med massa bra argument som vi ta mig sjutton ska framföra!
Nu vart de ett långt inlägg men detta är en diskussions fråga som jag tycker kan diskuteras i evigheter!

Sova ja tack!

2010-12-15 - 23:17:15
Blev en sväng till syster på kvällningen, lite fika och bonde söker fru. Mys! Bonde söker fru är ett program som har spårat ur lite tycker jag, i början var de mer intresant att följa bönderna att hitta den rätta, men nu tycker jag att de har gått över till ett mer pinsamt och nästan humoristiskt program.Jag håller på att dö av skratt varje gång Ann-Katrin ska till att krama någon av sina "pöjkar". Ska bli intresant att se hur de går för henne på deras resa till Norge. Den stackarn som ingen ville vara kvar oss tycker jag så synd om att jag skulle kunna åka dit bara för att göra honom lite sällskap för han verkar så ensam... Stackarn. Jaja nu ska jag ta mig mot sängen och läsa lite på spanska läxan som egentligen ligger kvar i skåpet...haha de lät ju som att de skulle gå bra, får göra de bästa av de. Imorgon har jag i alla fall sovmorgon! Skönt! Så nu ska jag sussa gott.

Pössilössens!

Slapp

2010-12-15 - 18:01:55
Åh vad skönt, fick sluta tidigare idag, så åkte hem och slog på lite film och mös lite, vilket jag sen dess har roat mig med, känner att de behövdes! Jag känner mig helt slut och vill helst bara sova, förmodligen för att jag är har haft så mycket ett tag och nu när jag är klar med allt så kommer all trötthet ikapp och jag blir slut av ingenting. Så funkar ju jag liksom ;)
Nu sitter jag och äter pepparkakor med mamma. Ska ta och göra lite skrivuppgifter nu och sen ta mig en promenad tror jag, och se vart jag hamnar.

Hejsvejs

NattiNatti

2010-12-14 - 22:06:44

Var som sagt in till Uppsala för att titta på gymnasie skola, Thorén. Den kändes väldigt bra, verkar vara ett bra upplägg och bra lärare. Får fundera lite och titta på lite fler skolor för att jämföra. Många pratar om Thorén som en riktig snobbskola osv, men de var inget jag kände av när jag var där´och träffade lärare och elever. Ska nog försöka ta ledigt en dag och åka dit på några lektioner, och se hur de känns då.Fick trevligt sällskap hem i bilen vilket var kul! :)
Nu sitter jag här nyduschad och trött, blir sängen snart men först lite datanördande.

Sweet

2010-12-14 - 15:28:24
Hemkommen från skolan. Vi var på någon konsert sista timmen, med elever från estet programet, som tyvärr inte var speciellt bra, inte bra alls faktiskt, satt mest bara och vänta på att den skulle ta slut. tråkigt! Jaja vi fick något att göra i alla fall. Nu ska jag fixa några papper på datorn åt pappa, och sen göra mig i ordning för en tur till Uppsala idag igen. Titta på gymnasium, känner att de är dags att ta tag i de där med vilken skola jag vill gå på nu, får se om jag vet de efter idag.

Sculululu!

La stada.

2010-12-13 - 22:40:42

Idag kom Klara och hämtade upp mig på skolan, och vi promenerade vidare till stationen för att hoppa på tåget till stan. Vi har bara gått runt och myst och tittat på julklappar. Hittade bara några stycken så jag har fortfarande lite kvar att fixa med innan jul. Vi tog en "lång" middag, som vi så vackert kallar de. Satt och bara pratade om allt och alla, myspys! Hahah ingen kan skratta och vara så alvarilga som vi två. Tycker om dig ja sötnos! <3
Nu ska jag titta lite på Bert tror jag bestämt, och sedan ta och sova lite grann. Imorgon väntar skola, som för mig känns helt onödigt eftersom betygen sattes idag. Vi sitter bara och pratar hela lektionerna och driver runt, men de kan ju vara trevligt de med. Fick tillbaka mitt PM idag i alla fall och på de stod de MVG, väldigt skönt! Gjorde ett sista minuten prov imorse i samhällskunskap, som jag missade när jag var på Kreta i september...Bättre sent än aldrig!

Pussens!

Hemma!

2010-12-13 - 07:11:43
Hemma efter helgen i Orsa. Helgen har besåt av massa träning och massa godis! Trevligt!:) Är lite trött i kroppen nu efter alla mil på skidorna, lyckades få ihop 6.5 mil Nöjd! Var lite orolig att de inte skulle gå så bra för mig eftersom jag inte hunnit träna så mycket nu på sista tiden, men de gick hyfsat förutom att mitt glid på skidorna var lika med noll. Gick tungt, men desto bättre träning!

Idag blir de iväg till skolan igen, skönt sista veckan nu! Lite skumt att jag är uppe och pigg så här tidigt så att jag har tid med datorn. Men jaja. Efter skolan tar jag tåget in till Stan för lite härlig julshopping med Klarisen. Har inte träffat människan sen i tisdags! <3

Lite efter som vanligt.

2010-12-08 - 21:34:50
Har spruningt runt i huset hela kvällen och letat upp saker som jag behöver ha med mig. Åker nämligen iväg till Orsa med Syster, Mattias , Carro och Kattis imorgon på ett litet skid"träningsläger". Hahah ska jag vara ärlig så hade jag glömt de där med att packa så pappa och jag fick hjälpas åt för att hitta allt, var ett tag sen man använde skidkläderna, har bara hunnit med en tur på skidorna sen snön kom,men nu blir de massor med åka av. Kan behövas eftersom jag ska ta mig runt tjejvasan. Skönt att vara ledig på fredag! Men lite synd att jag missar skolans lucia! Det är ju så mysigt med luciatåg och massa julmys. Ottilia blev aspenskolans lucia 2010, så himla glad för hennes skull. Hon ville de så gärna så att hon visste inte vart hon skulle ta vägen, haha min söta Illa de!
Nej nu ska jag ta och kolla så att jag har allt med mig och sen ta och läsa lite på spanska läxan som kommer gå såå hääär bra.
Kommer hem igen på Söndag!

Schulululu!

Snäll dotter, snäll far.

2010-12-08 - 16:45:20

Har varit duktig och hjälpt far min med middagen, skalat potatis,rivit morötter och dukat medan han var snäll och åkte ner och hämta min sko som varit på lagning, så nu är den äntligen tillbaka som ny! Skönt att slippa frysa om fossingarna mer.
Så skönt att fått två prov ur världen idag! Gick hyffsat tror jag också. Skönt! Annars har dagen varit slapp, med en lång håltimme, och många skratt med min sjuka klass.
Sen funderar jag på vart mitt smeknamn Klenis kom helt plötsligt ifrån... Kommer på morgonen och alla i spanska klassen, ropar Klenis efter mig, What? Men de satt en mupp i ett hörn och tokflinade skylldig! Blir till att kasta ut plutten i en snödriva och se vad han kallar mig efter de, inte Klenis skulle jag tro!;) Det får bli morgondagens uppdrag. Nu ska jag ta och ringa min kära mamma och höra vad hon håller hus. Vill ha mat i magen!

Tusen stjärnor som glittrar!

Sen en tid tillbaka...

2010-12-07 - 21:21:42

Nu tar jag kväller.

2010-12-07 - 20:49:39
Har suttit nersjunken i soffan ett tag nu med fysik och engelska böcker. Det börjara sätta sig nu allt som ska vara i skallen till proven imorgon. Hoppas på att de finns där när jag behöver de också! Nu hade jag tänkt göra mig en kopp te och ta mig en mandarin och ta en titt vad de är på tv en kväll som denna. Lite ovant att vara hemma en tisdagkväll, har ju egentligen boxträning. Men fick hoppa de idag för att hinna plugga, tråkigt för jag var träningssugen, men de kändes inte så tungt nu när jag vet att jag inte kommer behöva hoppa över någon mer träning på ett bra tag eftersom de snart är dax för välbehövligt jullov, och man får träna hur mycket man vill, eller hur lite man vill...;)

Tss som att jag skulle ge mig, skulle inte tro de! ;) <3

Samma gammla visa, men vet inte vad de är för låt...

2010-12-07 - 16:00:00

Ja ni gud vad tiden går fort! Känns som att de nyss var sommarlov med sol och bad men de har redan hunnit blivit december, och både första och andra advent har passerat. Men julmys är bland det bästa jag vet så de gör inte mig något! Och att snön ligger så fint vit på marken och kylan som får en så fint rosig om kinderna, får upp spänningen på topp! Men de är en sak som alltid är den stora frågan denna tid, vad tusan ska man köpa i julklapp till alla sina nära och kära?
Jag älskar att ge bort presenter, mer än att få egentligen. Att hitta något till en person som känns så rätt att man kanappt kan vänta tills den öppnat klappen, och sen se hur uppskattat presenten var är ju bara för härligt!
 Men de är svårt de där med att hitta rätt och de där lilla extra till alla man tycker om, och de är svårt att hitta tiden att gå och kika runt efter de, men jag har lite julshopping inplanerat, på flera dagar faktiskt, så jag tror att jag kommer fixa de där i år igen!
Jag själv skulle här om dagen sätta mig ner och skriva den årliga önskelistan till de söta tomtarna, och blev helt paff när jag insåg att jag faktiskt inte önskade mig något så där speciellt. Annars brukar de ju vara så att man gått och trånat efter något länge, och skrivit på önskelistan i god tid, men i år har jag faktiskt ingen sådan önskan.
Men känner jag mig själv rätt kommer de komma uppsaker  i mitt huvud hela tiden fram till jul, och sedan efteråt som jag borde ha önskat mig, samma visa varje år;)


Härligt att börja skriva igen, God damn jag har saknat det!

Nystart!

2010-12-07 - 15:29:00

Har varit mycket på senaste tiden med skolan osv. Men nu är allt skol arbete snart klart och jag känner mig riktigt bloggsugen igen och tänkte göra en riktig nystart, med ny design och göra om lite så att jag känner mig mer hemma här på mitt lilla "bloggin". Men ny desig kommer om ett tag då jag måste få hjälp av min´goá och tekniska vän Klara, eftersom jag själv är den mest otekniska människan som går på denna jord. Men de kommer inom kort!

Nya krafter, nya tag!

RSS 2.0