Längesen..hjärta

2010-11-28 - 00:48:27
Ja de var ett tag sen sist... vart lite mycket. Jag fattar inte att allt alltid ska komma på samma gång. Man är pressad i skolan i vanliga fall, man ska ha bra betyg komma in på bra linje för att säkra sin framtid och blablabla... Men man känner sig helt otillräcklig, i de mest, hinner inte träna så mycket som jag vill, inte träffa de jag tycker om och göra de jag tycker är roligt gör att man känner sig nere, man vill göra allt de där roliga, men när man vet att man bara hinner med hälften av de man måste göra, så är de inte att tänka på... Att höra när man börjar med ett arbete, att man redan då ligger efter två veckor i arbetet när man börjar med de  gör inte saken bättre.Man kan ju inte göra mer än sitt bästa, men när de inte räcker, hur ska man då kunna känna sig motiverad. Alla kan inte vara någon slags superwomen. Vad ska man göra när man gjort sitt bästa och de inte räcker? Suck på allt detta nu. Men i allt detta är de så skönt att umgås med de som tycker om en för den man är, har tillbringat dagen med familjen! Och på kvällen kom min älskade klara över med familjen och vi åt god ´mat och tittade på massa härliga bilder fån vår resa till Kreta! Hur härligt som helst att bara ta de lugnt.

Just nu lever jag på julkänslor. De är så mys med alla adventsstjärmor och ljusstakar i alla fönster! Alla snö och julmusik! De är julen jag ser fram emot nu, för att inte allt ska kännas så motit! Tummar på de!

Julen är här...<3

Morrn!

2010-11-20 - 11:54:44
Gårdagen var mys! Möte upp Klara efter skolan och gick hem till mig för lite snack, hysteriska skratt och lite godis. Vi gjorde oss i ordning och tog oss till brorsans för lite välbehövlig mat. Älskar dig vännen! Sen hastade vi i väg till Möbeln och möte upp resten av brudarna för att titta lite på öppen scen, och på våran favvo Julia som som vanligt sjöng helt guddomligt! Du är så duktig vännen! Men efter ett tag blev de lite långdraget så vi gick till affären för att köpa lite onyttigheter och sen drog vi oss hem till Felicia för att titta på sista stunden av Idol, blev kvar där ett tag innan jag gick hem i vinternatten, så skönt att de kommit snö! De blir aldrig riktigt mörkt på nätterna , och därmed inte lika jobbigt att gå hem själv. Kom hem till ett tomt hus. Mamma var fortfarande hos en kompis och pappa är uppe i stugan med en kompis... och ÅKER SLALOM! Jag är avundsjuk som en tok! Men hade ju fått följa med om jag velat, men kände inte för att sitta själv i en stuga med två gubbar som bara tittar på deckare och dricker öl... Får ta de där med slalomen på jullovet!

Idag är jag ensam i huset igen, mamma har åkte till mormor i hedesunda. Så jag tänkte ta mig ut på en promenix, och stanna vid innebutiken för att köpa citron och youghurt te! Sen ska jag städa och plugga... En lugn lördag helt enkelt med pink i högtalarna blir fiiiint!

What happen wiht you,
your smile, your laugh,
every thing is gone!
 Tell me, is something wrong?
 

Chokladbollbollchoklad.

2010-11-18 - 23:12:44
Kände för att göra något på kvällningen så jag ´tog och gjorde några chokladbollar. MUMMS! Tog finfina kort, men går inte att ladda upp från moblien, får kanske ta och läsa instruktionsboken endå, den som jag tänkte skippa, attans! Nej nu ska jag ta och sova lite grann, óch imorgon är de ju fredag! Hur skönt som helst!

Natti!

Rubik

2010-11-18 - 16:24:03
Hua vad kallt de var idag! Burr...
Dagen har vart lugn, efter lunch gick jag och julia till högbergs för att besöka samprogramet, vilket inte gav oss ett dugg!!!! Fick sitta tysat på två lektioner medans de andra jobbade, i nästan tre timmar! De var verkligen inte kul. Dagen har varit en stor fysisk ansträngning för mig, för jag har ta mig sjutton träningsverk över allt! Bästa att ligga still resten av dagen, är så trött så att sova en stund skulle sitta fint, men jag kan verkligen inte sova annat än på natten, Suck!

Schulululu!

Chillchill!

2010-11-17 - 19:55:17
Blev en riktig chillkväll! Och fortsätter så med bonde söker fru och lite fika!

Schulululu!

Bandyproff...Ne inte direkt.

2010-11-17 - 16:08:16

Ja idag var de ju som sagt hockeybockey. Så de var bara att packa ner all utrustning och iväg till Skärplinge. Jag var helt sjukt nervös innan, ville helst inte gå ut på planen. Men när vi väl kom igång så var de faktiskt riktigt roligt! Vi förlorade första matchen med 4-2, och matchen efter vann vi med 16-0. Men finalen förlorade vi med 5-1. Men vad gjorde de, vi hade i alla fall haft roligt. Jag SUGER på att åka skridskor, men kämpade på i mina Queen skridskor, fotbollsskydd och gammla knä- och armbågsskydd så är ganska nöjd med att inte ha salgit ihjäl mig.! Och fick ju träffa trevligt folk, så dagen var lyckad! Nu sitter jag dock här och kan inte röra mig, tänkt då hur trevligt de kommer var med träningsverken imorgon, när jag känner redan nu... Men de är smällar man får ta;)

Nu ska jag bara slöa resten av dagen/kvällen. Pannkakor till middag kommer sitta riktigt fint i kistan!


<3

Rea

2010-11-16 - 17:25:12
Sitter och tittar på REA på svtplay, haha avgudade programet när jag var mindre, och måste erkänna att de fortfarande är något speciellet med de! Men så är jag ju lite barnslig av mig! Sitter och Är lite surig över att jag har ont i halsen, och vet inte hur jag ska göra med träningen ikväll... Vill så gärna, men om jag väl kommer dit så kanske jag inte kan ta i nått för att de är så svårt att andas. Får helt enkelt se hur jag gör. Nu ska jag titta vad pappsen har fixat för gott till middag.

Ciao!

Hej mitt vinterland- igen

2010-11-16 - 15:13:23
Ja då var de här igen då, vårt vackra vinterland! De är sånna här dagar som jag älskar vintern! När den är klarblå himel, riktigt kallt och snö som glittrar och knarrar under fötterna när man går! Underbart! Skulle sitta fint med en promenix! Får se hur de blir med den saken. Har precis fikat med min far, han åkte iväg till affären en snabbis, så nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem igen om hjälpa mig att göra om på rummet. Pappa och jag ska få klara oss själva till imorgon för mammsen är i Stockholm med jobbet...  så nu gör vi som vi vill ;)


Slalom, jaa taack!!!!!!!


Schulululu!

Natti!

2010-11-15 - 23:13:00
Nu säger jag god nattski! Imorgon är de konsthistoria prov... får väl se hur de kommer gå, och när jag kommer hem blir de att ta tag i rummet lite grann tror jag visst, och sen .... BOX! Underbart!

Schulululu!

* Ord du en gång sa utan mening,kan var de ord som du nu menar av hela ditt hjärta!

2010-11-15 - 22:46:31
Jag ska alltid finnas där,
sträka ut min hand,
säga att allt kommer bli bra,
för att jag menar de.
Jag ska stå med öppen famn och vänta,
vänta tills du behöver mig,
jag ska vänta med kärlek,
samma kärlek som jag ger i både gråt och skratt,
med och mot gång,
när du behöver de och när du inte behöver de,
ska jag finnas där, ja finnas där för dig.

<3

Burrrr!

2010-11-15 - 15:13:03
Ganska så väldigt kylit att cykla hem idag! Som isbitar mot ansiktet. Och snart lär jag ut igen för att ta mig mot tåget, dans som vanligt på måndagar, men först lite bildhistoria plugg och nudlar!

Älskling jag vet hur de känns,
när broar när tryggheten bränns,
fast tiden har jagat oss in en vrå,
är himlen så oskyldigt blå...



ignorera effter snacket...

Pappornas dag.

2010-11-14 - 22:08:24

Ja grattis till min käre far på hans dag!<3

Var iväg till farmor och farfar och firade där lite grann med tårta. Sed traskade vi hem för att jag skulle slinga håret på min kära syster. Fick dock ångest över att jag inte hade tid för att plugga till historiaprovet imorgon, så de slutade med att Mattias fick sitta och läsa högt för mig ur historiaboken medans jag stod och slingade håret på Malin, det gäller att vara effektiv. Hår färgningen slutade med att det hamnade lite slingor både i Malins, mitt och mammas hår... Åt något nytt som mamma hade lagat som faktiskt var riktigt gott. Mumms! Efter de har jag roat mig med min historiabok, vilket inte har gott så bra. Fattar inte så mycket av de. Får försöka få in det till i morgon i alla fall, och hoppas på att de går vägen.





Träffade sötnosen Alfons igår! Han hade blivit lite större än på bilden...

Schulululu!

ikea

2010-11-13 - 15:40:18
FAMILJESHOPPINGEN PÅ IKEA AVKLARAD! NU DRAR VI OSS MOT GÄVLE PÅ FÖDELSEDAGSKALAS!   CIAO!

Inte som planerat.

2010-11-13 - 01:40:21
kvällen blev inte riktigt som planerad men endå mycket trevlig i slutet!
Åt mat med mor och far Och sedan fick jag och Lovisa för oss att åka till Örbyhus för att titta lite nattbandy. Tog mig till Lovisa vid sju och sedan vidare till åtta tåget. På tåget träffade vi på Fanny och Jennifer trevligt trevligt, träffad på Klara och felicia med fler i hallen vilket också var trevligt, de åkte dock hem vid nio eller så. Vi fortsatte med Jennifer och Fanny vilket var väldigt trevligt!Pappa var snäll och hämtade oss strax före ett så vi slapp åka tåg hem, skönt!. Kvällen blev alltså ganska så bra! Stötte även på Sandra och Mathilda några gånger under kvällen, länge sen man såg de två filurerna må ja säga!


Söta Lovisa!<3

:)

sötnos!



Sötpumpan!
Kvällen hade dock lite oroliga stunder,

Gumman, vad är de som händer?
Tycker verkligen inte om att se dig så här
Vi måste prata nu!!! Hatar när vi inte hinner prata och jag vet att de är något som inte står rätt till men inte vet vad...
men en sak vet jag i alla fall som är säker, att allt kommer bli bra
Älskar dig!<3

Äventyr

2010-11-12 - 15:47:25
Hemma efter en ganska så trevligt dag i skolan... Förutom att jag fortfarande känner mig lite mobbad, med att hämnas är ju bara kul!! Dagen bedstod av att jag blev smått irriterad på våran idrottslärare... Att jag vann över Simon i armbrytning, och är ensam om de i klassen! Stolt! Blev dissad av mina kompisar när de försvann i en epa och fick ingen skjuts till skolan från matan, för då var epans förare borta... Inte snällt, de regnade ju! Hahah Nu låter jag gnällig:). Sen Hk Då jag och Ottilia flumade till en delikat middag för två, på egna idéer! Skrattade lika mycket som vanligt, en härlig fredag helt enkelt. Hemresan från skolan idag var ett äventyr försig... fick mig många skratt för de var så roligt att åka bakom julia och se hur hon slirade med cykeln i allt slaks och skumpade fram upp och ner.. Men vi tog oss hem utan att ha ramlat en enda gång vilket är ganska bra gjort, om nu inte julia har ramlat och slagit ihjäl sig på vägen hem till sig...

Ikväll har jag inte en anning om vad jag ska hitta på, blir nog till att ta de lugnt, om inget annat lockande dycker upp. Idol, pizza och godis låter ju faktiskt himla bra!

Nej nu kommer pappa med dammsugaren, bästa och göma sig så man inte åker på att städa rummet!
Schulululu!


En riktig vinterbild så här mitt i allt slask!

Kvällsmys

2010-11-11 - 20:41:53
Har nu myst ner mig i soffan framför Ladies på östermalm, tycker de är spännade med så framgångsrika "affärskvinnor". Mamma kom just in och försåg mig med ett fruktfat igen, puss på henne!  Ska ta mig ner till duschen om en stund och sen bumms i säng för jag är trött! Så skönt med fredag imorgon och där med helg!

Natti!

...

2010-11-11 - 18:32:50


I just want you to know who I am...

Inget Luciatåg?

2010-11-11 - 16:59:00
Har precis insett att de nog inte blir någon lucia för mig i år... Lucia är ju i år på en måndag, jag tänkte ju då att de blir perfekt, efter som jag åker bort på torsdagen före och kommer hem på söndagen, de skulle ju då passa så bra med lucian på måndagen. Så då kunde jag passa på att vara med. Men nu har våran musiklärare fått för sig att ha de på fredagen bara för att hon inte jobbar på våran skola på måndagar... Suck, jag som så gärna ville vara med i vårt sista lucia tåg! Typiskt lärare att alltid göra som de vill.

Frihet.

2010-11-11 - 15:41:04
Åh vad skönt de känns att ha en eftermiddag ledig! utan prov eller inlämning dagen efter!

Haft en slapp dag i skolan idag också, haft hål, vart i aulan på något som kallades "framtidsvalet" inför vårat gymnasieval. Fick se lite filmer och lyssna på en tjej som pratade om sina erfarenheter osv. Gav inte så mycket för mig kändes de som, men fick träffa trevligt folk och några goda skratt till filmerna! Förslag på yrken som de gav var bland annat korvgörare... Ja inte så hög nivå..
Sista lektionen kom två tjejer från omvårdnadsprogramet på en skola i Uppsala och pratade om sig projekt arbete, vi fick svara på frågor om stress. Sen var de en utvald grupp som skulle få göra lite övningar och få reda på mer om arbetet, och den gruppen blev jag utvald till, vi fick lite övningar som vi skulle göra under fem veckor och efter de veckorna svara på samma frågor igen för att se om vi har blivit mindre stressade. Får se hur de kommer gå...

Ikväll tänkte jag läsa lite historia och svara på lite HK frågor. Sen titta på den här veckans avsnitt av Sveriges skönaste familjer som´jag jämt missar pga träning.

Hahah något som har vart lite roande idag i skolan var att Ottilia har gått och haft så himla dålig samvete för att hon både ätit Pizza, glass och en bulle igår kväll, så att hon börjat gråta flera gånger. Stackarn, men ganska roligt, därför hon tänker sattsa på ett jobb om hälsa för att hon ska kunna styra sig själv att bara äta nyttigt. Gulliig hon Illa.

Sen så vill jag bara meddela att jag är mobbad i skolan av mina så kallade klasskamrater. De retas hela tiden, sitter och funderar ut en hämd!Bara så att ni vet!

Äntligen!

2010-11-10 - 21:58:56
Äntligen är jag klar med mitt skrivande!Så Skönt!!!!!!!!!

Nu ska jag göra spanska också, sen får jag äntligen sova!!!!!!!

Just typiskt.

2010-11-10 - 16:49:17
Min kära vän Klara informerade mig just om att de var fullt på öppen scen så att vi inte kunde vara med. Det är just typiskt, vi som i vanliga fall aldrig skulle ta oss för att stå där på scenen och sjunga eftersom vi båda är lite rädd för att stå på scen och inte tar åt oss direkt när någon komenterar något snällt när vi sjunger. Men nu med lite tjat från vänner så bestämmde vi oss för att vi skulle vara med, vi hade ju liksom inget att förlora, men så är de fullt, tråkigt! Jaja vi får gå dit och titta på alla andra i alla fall och de är ju alltid lika trevligt!:)

Jahapp...

2010-11-10 - 15:59:54

Blev tíll att ta sig till fots till skolan idag på grund av all snö... Och där med blev vi 10 minuter sena, men vad gör de om hundra år.

Har varit allmänt slöt i skolan idag. Var på lucia övning, lite passande nu med snön och allt. Har även vart och träffat våran syo, Syv-Siv som hon så vackert kallas, och pratat om min "framtid". Kom fram till lite som jag kunde fundera på, lite skolor och passande linjer.

De jobbiga med dagen var att gå hem, pullsa i blötsnö är inte de roligast, dock bra träning. Nu ska jag lägga på ett litet kol med skolarbetena och hoppas på att bli klar IDAG!


haha något syliknade som alex lyckades framställa på kemin.

Fina Illa!

Slask slask...


Schulululu!

Härligt!

2010-11-09 - 21:45:31
Träningen var grymt kul idag, och jobbig precis som de ska vara! Helt slut i armarna nu så att jag bara skakar... Nu sitter jag och slö tittar lite på Tv och dricker varmchoklad,äter ostmackor och farmors bulle! Mumms!
Himla mycket snö de kommit, hoppas på att kunna cykla till skolan endå imorgon, får se hur de blir med den saken när man vaknar.¨

Schulululu!

Träna träna träna!

2010-11-09 - 19:12:03


Nu ska jag snart åka iväg på träning! Härligt! Min mor är underbart snäll och sjutsar mig så jag slipper ut på cykel i detta väder. Hon kom just in med ett stort frukt fat till mig också, bra snäll hon! <3

hahah hittade bilder på en mycket trött och uttråkad julia sen i söndags med tupperat hår sen lördagen...


Vilket väder!

2010-11-09 - 15:24:39

´hua vilken snöstorm de helt plötsligt blev! De var inte de lättaste att cykla hem i starkblåst och isbitar mot ansiktet, snäll som jag är gav jag en Pontus skjuts på packethållaren också. Nu sitter jag här hemma och har ätit lite grekisk youghurt med honung! Åh då längtar man ju inte bara lite tillbaka till den underbara veckan i Grekland på Kreta i september med Klara! och ännu mer saknar man de ju med detta väder...

Hade fått åkt till Uppsala nu på eftermiddagen med Lovisa på gymnasieinformation om jag velat, och visst hade jag tyckt att de varit kul, men så har man ju en himla massa skolarbeten som jämt och ständigt kommer ivägen, så fick helt enkelt skippa de. Får bli en annan gång. Nu ska jag fortsätta skriva, och kanske ta mig iväg på box ikväll om de är någon av tjejerna som ska dit de vill säga. Hoppas på de!

Igång igen.

2010-11-08 - 20:21:24
Du var man igång med skolan igen då, och där med en himla massa plugg. Men att gå till skolan tycker jag faktiskt är ganska kul, träffar trevligt folk varje dag och skrattar mest hela tiden!

Idag har jag som vanligt vart i Gävle och dansat med mina söta vänner Karla och Julia. Var lite otaggad för dans idag faktisk, var lite trött i kroppen fortfarande men annars gick de ganska okej...kämpade så att jag var värd en klubba i bilen på vägen hem i alla fall;) Nu har jag precis duschat och gjort inpackning på mitt stackars slitna hår, tupperingen efter lördagens äventyr tog ska jag säga. Nu Har jag faktiskt redan satt på mig pyjamas, tänkte ta mig i säng tidigt ikväll, eller ja försöka. Får se hur lång tid de tar för mig att lära mig alla dikter och författare jag ska kunna till imorgon, min svenska lärare är inte min favvo förtillfället!




 


Brukar verkligen inte gilla sånna här låtar men den här har satt sig!

Trött, tröttare tröttast!

2010-11-07 - 18:11:33
Gud jag har ont överallt och är så trött så att ögonen slår ihop så fort jag inte har något för mig, och all trötthet har lett till en himla huvudvärk också, men de var de värt för gårdagen var supper, eller nej de var supperduper!

 träffades hemma hos mig först och åt lite mat, hade trevligt och fixade oss. Sen drog vi oss mot bussen i kylan, men nedå bussar gör tydligen som de vill nuförtiden och struntade i att hämta upp oss, men sån tur var kunde snälla Karlas pappa skjutsa! Så till folkan kom vi i alla fall. I början var de vill inte direkt någon höjdare, men de blev bara bättre och bättre, tyckte jag i alla fall. Dansade och hade de dunderkul med mina tjejor och med lite annat trevligt folk som hade tagit sig till folkan. Kom hem någon gång mellan halv tre och tre, var då himla hungrig så tog mig lite nattmackor och oboy mumms!

Men nu är de så att jag faktiskt är så trött så jag inte orkar ladda upp bilder, tar de en annan dag!

Shulululu!

Kära vän

2010-11-06 - 15:23:03
Min kära vän Klara ringde precis och sa att hon snart var på väg hit, Greeeejjjt! Hon var så snäll och sa att hon kunde städa medans jag duschar, en finare vän får man leta efter asså! Barar och börja tagga till lite nu då!

Halloj!

2010-11-06 - 13:30:00

Godmorgon tänkte jag nästan skriva men de är kanske inte så passande vid den här tiden på dagen, och jag har faktiskt varit upp i några timmar vid de här laget. Har till och med fått i mig lunch precis med pappsen.

Hade de super med mina favvópinglor igår, åt gott och skrattade och pratade hela kvällen! Helt underbart!
Ikväll väntar de nya äventyr! Vi ska träffas hos mig först och äta lite mat och göra oss i ordning, inna vi tar bussen mot Karlholm vid åtta tiden. Hoppas på en helrolig och lite galen kväll! Dansaloss är precis vad vi ska göra!

Bilder från i går, säms kvalité men så går de när man är lat och inte tar med sig kamera.


Lite handling. Vi tog upp hela affären kan man säga;)



Haha Marie är så stark så att hon sär en avokado rakt igenom kärnan och allt!



Helsköna brudar!



Klara o Marie

Bruna och söta Karla!

Lovisa och Julia(som var svår att få på bild för kvällen)

Maries bästaevän för kvällen.



Stackars djur, skrämde väl slag på han.

Chailatte på g

Bus!

Bus!



Fina gänget.

underbart!

2010-11-06 - 01:55:51
Har haft det underbart trevligt ikväll! Nu ska jag sova. Kommer somna med ett leende på läpparna! <3God Natt.

Bästa tjejgänget!

2010-11-05 - 16:25:33
Dra iväg till Karla och träffar tjejerna! Vi ska laga lite mat och titta på Idol och bara mysa och ha trevligt ihop! Längesen vi träffades allesammans tillsammans nu, så de är efterlängtat! Ska hämta upp Lovisa och Klara på vägen!

Ciao!

Jippi!

2010-11-05 - 15:10:46
Fick just reda på att jag fick ett starkt VG på spanskaprovet jag skrev förra torsdagen! Känns så skönt att ha klarat de. Sattsade på ett G, så nu vart jag riktigt glad! Bara fortsätta så så blir de bra även de här med spanskan som jag tycker är så grymt tråkigt!

Skriva skriva skriva mera.

2010-11-05 - 14:37:58

Här sitter jag nu, skriver mitt uttjatade PM. Raggsockor och tjocktröjan har åkt på då de är så kylit här hemma... Ska väl snart ta mig ut en sväng och få friskluft.

Sista dagen

2010-11-05 - 13:15:00
Uss de slog mig just att nu är de sista dagen på lovet, känns som att jag skulle kunna ha minst en vecka till, utan problem. Varför går alla lova så otroligt fort för? De är alltid så att när man har lov så gnäller man över att de går så fort och att de känns som att man inte har hunnit med något av de som man hade planerat. Fast just de här lovet tycker jag att jag har haft de väldigt bra och gjort de jag kännt för! Känner mig faktiskt ganska så utvilad, fått sovit ut ordentligt härligt! Ska i alla fall avsluta lovet med en hel grym helg! Börjar ikväll med tjejmiddag och och imorgon blir de ju som sagt Halloween fest! Och innan de ska vi träffas hemma hos mig och göra oss iordning och kanske äta lite! Blir helt enkelt en super helg!

Så kan de gå...

2010-11-05 - 12:10:05
Ja idag var de ju meningen att vi skulle åka skridskor, jag Klara Lovisa och Viktor. Men när jag vaknade fick jag en chok, för klockan var då elva! Jag som inte brukar sova så länge så när jag väl ska göra nått så "försover" jag mig.. Men jaja så kan de gå... Fast vi var faktiskt två om de för Klara hade också sovit lite länge. Skickade ett mess till Lovisa för att höra om de blev någon åkning, men hon var inte hemma, och Viktor har jag fortfarande inte fått tag i... Men vi bestämmde oss för att ta de där med skridskorna en annan dag. Hoppas bara på att Viktor inte är där och väntar på oss.

Så nu blir de till att skriva lite för mig istället, och sen när till biblioteket för att lämna tillbaka lite böcker.


If I die young.

2010-11-05 - 00:13:02

Haft en riktig mysdag på stan med Klara. Bara gått och tittat runt och vi tog en riktig långlunch på Cupido! Blev pasta carbonara för min del. Mumms! Många skratt har de blivit som vanligt när vi är igång! Härligt!
Vi har ändrat planerna lite för våra utklädnader till Halloweenfesten, jag och klara ska vara små explosioner, med lila, svart och grått som tema. Kommer bli super, vi hittade de vi behövde på H&M till super pris! Eftersom igen av oss vill läga ner så mycket pengar på grejer vi förmodigen bara kommer ha andväning för en enda kväll så gäller de att tänka smart,We Love H&M!

Åh jag är så glad för jag har äntligen hittat ett par boots till vintern! De är perfekta! Precis som jag tänkt! Men som jag har letat så var de väl tur att jag hittade ett par som jag gillade så skarpt! Hittade dem inne på Scorett. De är inte så speciella men de har de lilla extra på nå vis... haha nu låter jag som en liten skodåre, men jaja.

Nu sitter jag och lyssnar på lite skön musik innan jag kryper ner till kojs. Imorgon blir de lite skridskor igen. Denna gång hänger även Klara med trevligt trevligt!

Natti!







,


Redo för lördagen!

Go´morron.

2010-11-04 - 10:55:33

Hej hopp!
Kom precis in från en liten springtur, blev dock en kort för jag får så himla onte i benen:( Uss! Jag som verkligen känner för att springa nu! Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen ta mig ner till tåget, blir en stadstripp med Klarisen! Underbart! Vi måste leta lite grejer tills på Lördag då hela tjejgänget ska iväg på Halloweenparty med maskerad! ;) Riktigt roligt! Hoppas på en mysig lunch på stan också! Får se vart de blir!

^._.^._.^._.^

2010-11-03 - 22:58:31
Hem kommen från syster nu. Trevligt trevligt! Fikade, pratade och tittade på bonde söker fru, (som är helt sjukt nu förtiden) berg flyttar in och välkommen åter spelade lite super mario på wii också.

Nu ska jag ta mig mot sängen, är så trött, bara gäspar och gäspar. Hoppas på bättre väder imorgon när man vaknar så att man kan ta sig utanför dörren en sväng, skulle vara fint! Skulle behöva springa av mig lite träningsvärk som jag drog på mig efter skridskoåkningen igår...

Sov gott!

Kära syster

2010-11-03 - 17:18:37
Nu har jag skrivit hyfsat mycket och ger mig för idag. Nu ska jag fixa till mig lite, hoppa hur mys kläderna och borsta håret lite, tänkte ta mig till innebutiken och se om Nettan är där och prata med henne en stund, innebutiken är en lite inrednings affär här i Tierp som jag har gjort lite pratik hos och även vart och hjälp till i. Efter de drar jag mig mot kära syster Malin och Mattias och hälsar på lite där. Vi ska fixa lite och kanske stannar jag kvar och myser till bonde söker fru också, får se hur det blir med den saken.

Höres hej.<3

Duktig!

2010-11-03 - 14:05:00
Nu känner jag mig duktig! Har hunnit skriva nästan halva mitt PM de går framåt!
Nu när jag vart så duktig fixar jag lite lunch åt mig själv, mammas helt otroligt goda svenska mosaka med sallad underbart! och lite musik till de och jag myser som en tok igen bland alla ljus jag tänt överallt.

Funderar på om jag kanske ska ta mig en promenad framåt kvällningen, om de slutar regna de vill säga, ska höra med nån god vän som vill följa med.

Höstmys.

2010-11-03 - 11:39:05
God morgon!
Sov verkligen ut idag, känns så himla skönt! Behöver verkligen sova ikapp, har inte sovit så bra de senaste veckorna för att de har varit så mycket i skolan. Gått med mörka ringar under ögonen och seg kropp mest hela tiden, men nu ska de bli ändring på de!

När jag vaknade hörde jag hur regnet små smattrad mot fönstret, kändes så mysigt. Jag gick upp och gjorde i ordning frukost. Tände ljus och har nu myst ner mig i soffan med filt och sitter bara och lyssnar på regnet och dricker mitt mummsiga te, de är så här man ska ha de ner mn är ledig! Bara slappna av och njuta!

Dagens plan var från början att åka till mina vänner i Örbyhus, men jag kände att jag hade alldeles för mycket plugg att göra, och Alex var sjuk också, så de får bli en annan dag, Hoppas jag!:) Kan vara bra med en dag off liksom också för resten av mina lediga dagar har jag planerade med bara massa roligheter med härliga människor!


Mys!

Box är härligt!

2010-11-03 - 00:10:52
Gud vad skönt de var att träna! Kände mig hängig när jag gick dit lite ont i huvudet och lite trött i kroppen, men nu efter är jag pigg och glad!:) Kan ha varit för att de var så härligt att få träna med Klarisen! Vi båda tycker att box är hur kul som helst så vi skrattar hela tiden och puschar varandra och kämpar tillsammans! Underbart! De var bara jag och Klara av tjejerna som gick på boxen idag, och ska jag vara ärlig så tyckte jag att de var ganska så skönt, kunde prata ostört med Klara om saker som vi verkligen behövde prata om bara hon och jag. Vi han prata om både de ena och de andra när vi stog ut i regnet och blev blöta men de brydde vi oss inte om! Bland annat om att de nu är november och borde bestämma om vi ska vara med eller inte på öppen scen och sjunga, och om vi vill vara med vilken låt vi då ska ha? Ett stort problem som måste lösas! Tror bestämt att vi måste prata med våran söta Julia om allt detta, för vi har lite funderingar på om hon skulle vilja spela gitarr när vi sjunger... Men de är endast funderingar en så länge.

Klara jag länkar till dig nu här ja;)
Himlen är oskyldigt blå-
http://www.youtube.com/watch?v=_BQGsAgcMHc&feature=related
Can´t stop the train-
http://www.youtube.com/watch?v=l2H9K5akeX0 (insåg dock att denna kan vara lite tråk eller?)

Tänker så att de kanckar just nu på låtar, vi vet båda vad vi vill ha för känsla av låten, så bara vi hittar den kommer vi veta att den är rätt på en gång tror jag, brukar vara så.

Mys dag!

2010-11-02 - 18:36:13
Åh vilken härlig dag jag har haft!
Hade de jättekul i hallen på skridskoåkningen, inte för att vi åkte så jättemycket vi brottades mest och flumade så att vi låg på isen ock skrattade typ, så härligt!:)
Vi drog oss hem vid två tiden och då hamnade jag hos Lovisa, där vi fick ett ryck att göra våfflor, ja de gick ju som de gick. Smet lite här och var är inte hela världen;) Hahah de var längesen jag skrattade så mycket som jag gjort idag känns de som, underbart!

Skjusade Lovisa till tåget vid fem och åkte då och möte upp mamma för att titta lite på kläder inne på Mouniqe´s, hittade lite som jag kanske slinker in och köper en annan dag.

Bildbomb från dagen!

Min alldeles underbara Lovisa! <3


Haha Lovisa och hjälmen går inte så bra ihop;)

Sköna typer detta må ja säga! :)

Lovisa är lat!



är hon inte för söt...


Fick ett smått hysteriskt skrattanfall när jag hittade en cholkadsåstub i form av en dildo i Lovisas kylskåp!

Ja vi ser ju så glamorösa ut på vår lunchdate!:)

Resultatet blev i alla fall mumms!


Nu sitter jag och väntar på att maten (igen!) ska bli klar, känner mig inte ett dugg sugen efter alla våfflor men lär väl få i mig lite för jag ska iväg på box med en annan helt underbar vän nämligen Klara! Måste pratat med människan typ... NU!

Hos lovisa!

2010-11-02 - 15:49:53
sitter hemma hos min vän Lovisa och har de trevligt är dock helt proppmätt efter alla våfflor som vi så duktik fixase ihop.!, Lovisa sitter i badkaret just nu och sjunger gubben i lådan så vackert! Hon är verkligen söt den fisen!:)

Nä nu ska jag gå och sätta mig på toan bredvid henne och snacka skit! Mumms på de! Höres hej:)

En ny dag!

2010-11-02 - 10:15:52

En ny härligt dag och jag är på bättre humör än förra inlägget! Och tur är väl de vem orkar gå och vara så arg, de tar bara på krafterna, ska bara diskutera allt ihopa med mina älskade vänner så kommer allt kännas bra igen!

Tänkte gå och göra mig en stor mummsig frukost nu så att jag orkar med skridskoåkningen. Ska möta upp Lovisa vid 11. Så ska ta och packa väskan med skridskorna och min helt otroligt fula hjälm, eller ja de är inte min utan Mattias, fattar inte vad han har gjort med den, ser ut som att han har åkt och skrapat skallen i isen haha. Jaja får hoppas att jag får lite talang efter dagens träning så att jag inte skämmer ut mig helt på skolhockeyn, som jag fått för mig att vara med i, fast vi tjejer spelar bandy, lika svårt de. Fast de är ju inte förens vecka 46 så jag hoppas på att hinna åka mycket innan de, för skridskor är ju faktiskt riktig kul!

Suck!

2010-11-01 - 23:31:44
Blir så jäkla irriterad!!!! Vad tror du, att de där skulle funka eller! Du sjunker verkligen mer och mer, och nu har du verkligen nått botten. Idiot! Vet egentligen inte riktigt varför jag blir så himmla arg, men de rann liksom över nu! Åh vad irriterad jag blir, hatar är ett starkt ord och ska inte användas i onödan, men nu är de fan nära att de kommer snart! Morr!

Jag som var på hyfsat bra humör för bara tio minuter sen, tänk att ett meddelande kan göra en så här arg!

Tlött!

2010-11-01 - 23:14:00
Sitter nu här och har gjort mig färdig för natten redan. Somnade på soffan ett tag för att jag var så trött så jag kännde att de var lika bra att borsta gaddarna och köra sig klar. Måste ju sova så att jag orkar med morgondagen, då de står skridsko åkning med Lovisa och Viktor på schemat och senare box! Härligaste träningen som finns och de absolut jobbigaste!

Hade de trvligt hos farmor, pratade med famlijen och fikade, mys!


Två efterblivna typer bara.



Hahah man kan undra varför jag lägger upp helt värdelösa bilder hela tiden, antar att jag tycker de blir så tomt och tråkigt annars;)

Grattis Farmor

2010-11-01 - 17:43:51
Ska fixa till mig lite nu och sen åka med the family till farmor och farfar för att farmor fyller år idag.Grattis Farmor! Funderar på att locka mitt hår för ovanlighetens skull. Men ska fundera på de i fem minuter till om jag verkligen orkar, de är nämligen vanligt att jag tröttnar efter halva håret, och de är ju lagom snyggt.

pöss höres hejes

Inte min grej.

2010-11-01 - 15:54:18
De här med att sitta och konsentrera sig på en sak är inte riktigt min grej. Idag skulle jag som sagt försöka skriva på mitt PM, och visst har jag skrivit men endast ca 10 rader. Har verkligen gjort allt annat än att skriva fakta om Jordanien. Har haft musik på, Tv:n på, varit social på msn, facebook och sms, och då blir de lite svårt att också komma ihåg att de var skriva man skulle göra:P

Pappa kom precis hem och sa att jag skulle få en ny telefon istället för att de skulle laga den andra, suck blir så less på den himla telefonen, nu har den varit borta på lagning i en månad, och de kom på nu att jag skulle få en ny?! lite efterblivna. Så nu måste jag vänta yttligare för att de ska få hem en ny telefon, och jag hade velat haft pengarna tillbaka för att kunna köpa någon annan telefon jag vill ha istället för att få en till likadan telefon som de blir en massa fel på hela tiden, Sonny Ericssons mest lagade telefon är den känd för, så de säger ju allt...Suck! säger jag bara.

Mitt hjärta!

2010-11-01 - 14:24:38








Denna skönhet älskar jag över allt! Min alldeles egna lilla Pärla! Hon är mitt hjärta, min andra halva mitt allt! Hon förstår mig på ett sett som ingen annan någonsin har gjort och som ingen kommer kunna göra! Vi vet vad den andra ska säga innan den sagt de, vi kan umgås i tysnad eller tokbabbel.Min allra bästa vän som jag kan skratta med, gråta med, prata med om allt, vi har gått igenom mycket och kommer att gå igenom mycket tillsammans. Vi är starka tillsammans starkare än starkast. Du är den famn jag jag längtar efter när de känns svårt,dina lugnande ord, att allt ordnar sig, de låter som vilka ord som helst när andra säger dem, men just dina är de jag vet är mest ärliga och sanna! Du är bara så bäst min lilla chokladpralin!

Älskar dig!<3

Monday morning

2010-11-01 - 11:27:20

Skönt att kunna sova tills man vaknar! Inget man är direkt bortskämd med.
Har suttit i pyjamas och myst i soffan med mummsig frukost och lyssnat på härlig musik, hur härligt är inte de!

Idag tänkte jag skriva lite på mitt ångest PM! Känner att de är dax att ta tag i de, min plan är att skriva lite varje dag på de fram tills inlämningen, för att inte behöva sitta och tok skriva sista dagen. Brukar ha de som plan varje gång jag har inlämningsuppgifter och de har inte vart min grej riktigt att hålla mig till de så de har alltid slutat med att jag sitter sista kvällen och har sådan ångest och skriver som en tok så att jag är helt slut flera dagar efter åt haha lite av att gå in i vägen tror jag nästan ibland. Men nu har jag bestämt mig för att den här gången verkligen försöka hålla mig till planen. Så nu tummar vi på de!

Men man får gärna störa mig i mitt skrivande!;)


Den där konstiga människan till vänster med plastpåse på huvudet och guldfiskmin tycker jag mycket om! Ville bara säga de så här på en måndag morron!:)

RSS 2.0